Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antydojczka

MIeszkam w Niemczech i ciesze sie, ze NIemcy przegrywaja

Polecane posty

A tak w ogóle to co byście powiedzieli gdyby Polska grała z Niemcami? Stałabym za Niemcami (bo tu mieszkam, bo tak wypada wedle Was) to byłabym też paskudna bo zapomniałam gdzie skąd moje korzenie? Tacy wszyscy mądrzy jesteście. Idę bo szkoda moich nerwów przed snem.

Gość antydojczka
styczniowy, Niemcy niczego nie daja za darmo czy na piekne oczy. Jesli ktos dostaje dobra prace, za bardzo dobre pieniadze, to znaczy, ze na nie zasluguje i nie ma za co byc wdziecznym.

Dziś nikt nic ci nie da za free zwłaszcza w Polsce. Miałem w Polsce własną firmę i niestety nie wyszło tak jak chciałem. Doszedłem do wniosku, że należy to sprzedać bo nie opłacało mi się tyrać być szefem, księgową itp w jednej osobie. Chcę wrócić do Polski bo mam tu kawałek swojego życia i jedną nogą jestem tu drugą tam. Inny przykład obok mojego domu mieszkają Polacy którzy od czasu do czasu podrzucali mi śmieci, nigdy się nie zapytali czy mogą. Jak założyłem kłódkę na śmietnik to zaczęli podrzucać anglikom. Obok mnie mieszkają sami Anglicy. Kiedy zwróciłem im uwagę że mają za głośno muzykę to mnie kilka dni przepraszali. Nie wszyscy tacy są jednak uważam że trzeba cieszyć sie z tego co się ma.

Gość tsgfgsdg
nie widzę nic złego w zachowaniu antydojczki :)

Gość 56865
wrecz jej zachowanie jest jak najbardziej wlasciwe:)