Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mal.winka

Wibracje, drżenie w pochwie

Polecane posty

Gość mal.winka

Witam nie wiem jak to opisać, to może wydać się śmieszne,ale od dwóch dni odczuwam w pochwie jakby drżenie?, wibracje? nie wiem jak to opisać, może ktos to miał z was i wie co to jest?nie wiąże się z tym żaden ból czy pieczenie,ani przyjemność, tylko strasznie to denerwujesadi czy stoje czy leże czuje że cos mi tam ciągle z małymi przerwami"bzyczy" leciutko,co to może być?.drży dłuższą chwilę po chwili przechodzi i za jakis czas znowu. Miałam juz tak kilka razy. Teraz doszło jakby pulsowanie.

Gość mal.winka
dziewczyny, żadna tak nie miała?

Gość mal.winka
Nie używam żadnych wibratorów. To jest takie uczucie, jak np.uderzysz się w kolano i ono burczy, to u mnie tak samo tyle, że ja się nie uderzyłam i mnie nie boli

Gość fdjksldjkgjjkd
no, o burczeniu w kolanie równie dziwne chociaz może mniej śmieszne :D

Może zostawiłaś w środku wibrujące kulki analne i dlatego tak buczą, bo chcą żebyś je uwolniła...:o No ileż można siedzieć samemu w ciemnicy? Nudzi im się.

Gość to dość częsty objaw
tzw. wola Boża, jak dziewczę czuje wolę Bożą, to powinno począć dziecię czy jakos tak.

Gość mal.winka
Ja niedawno urodzilam, 7 mcy temu. To może być od tego? Podszywie, nie stosuję, żadnych kulek, wibratorów, ani nic innego.Nigdy nie miałam czegoś takiego nawet w dloni.