Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzznn

graco nautilus taniej o 200 zł w bankujesz kupujesz ing

Polecane posty

Gość zzznn

Witam wszystkie mamy. W programie bankujesz kupujesz w banku ING jest fotelik graco nautilus za 399 zł. To dużo taniej niż w nawet najtańszym sklepie internetowym. Obserwuję tą ofertę od kilku tygodni. Jak go zamieszczają to jest on dostępny góra pół dnia, później wszystkie wyprzedane. Czy ktoś już korzystał z tej oferty? Czy jest to pełnowartościowy fotelik, bez żadnych wad? Bo czy opłacałoby im sprzedawać coś tyle taniej? Gdzie w tym zysk? Bo zazwyczaj ich ceny są mocno zawyżone i tak naprawdę na ceneo można znaleźć dużo taniej i bez żadnych punktów. Zastanawiam się czy go kupić ale boję się że coś z nim będzie nie tak. Zamieszczam link. http://www.bankujesz-kupujesz.pl/katalog/produkty?keyword=graco+nautilus

Gość dzieki
Boze dzieki za info. Już kupuje. Tez go chcialam ale sporo kosztowal. A ma duzo lepsze tapicerki niz oslawione recaro a w testach wypadly tak samo, na *** no i ten uchwyt na kubek :)

Gość fotelik
a ja go kupiłam za 670 zł w sklepie u mnie w mieście...

Gość zuzzzzzza
sprowadzałam go pół roku temu ze stanów, przesyłka 150 zł, w sumie wyszło 625. Ale było warto, super wykonany, moja córcia mimo że ma 9 miesiący i jest drobna z wkładką ma bardzo wygodnie, regulacja też ok, a czteroletni synek też w nim często jeździ, wystarczy podnieść zagłówek i wyjąć wkładkę redukującą. On jest naprawdę uniwersalny i super wygodny a amerykańske testy zaliczył 5/5.

Gość innnngrid
a to trzeba miec tam konto zeby kupić? wchodziłam na link ale nie do końca rozumiem.

Gość loooooooola
trzeba, ja swoje 800 pkt zbieram już dwa lata ale ja mam mało transakcji bo i mało kasy. teraz podobno na samo otworzenie dają 300 pkt a za to już można wziąć fajne rzeczy.

Gość maadzix26
ja mam ponad tysiac punktow w bankujesz-kupujesz a wogole z tego ni korzystam.. moze moglabym pomoc ale nie wiem za barfzo w jaki sposob. mi te punkty nie sa do niczego potrzebne.

Gość natalaaaaaa
to kup coś, sprawdź, niektóre rzeczy są naprawdę dużo tańsze, ja kupiłam pralke, wyszło mi 900 stów taniej niż w sklepie, zapłaciłam jak za najtańszą z marketu a mam bardzo dobrą pralkę. albo chociażby suszarke do włosów jak była promocja zapłaciłam 20 zł za taką która w sklepie kosztuje 100.

Gość nautilusa uwielbiam
Ja dałam za Nautilusa ok 600zł ale warto było, naprawdę! poza tym to jednorazowy wydatek bo fotelik wystarczy do 36 kilo . Super zakup

Gość mama4363
to bardzo dobry fotelik, teraz juz uzywamy go tylko z pasami trzy punktowymi i sprawdza sie super.

Gość dominoo
Wow, no to naprawdę okazja a fotelik świetny.Uniwersalny, pozytywnie przeszedł testy zderzeniowe adac, ma wszelkie wymagane atesty...mega bezpieczny. Rośnie wraz z dzieckiem więc może służyć naprawdę dla każdego...Łatwo go montuje w samochodzie bez niczyjej pomocy i to też bardzo ważne by dobrze taki fotelik zamocować. Dla mnie to był najlepszy z możliwych wybór

Gość alicjawkrainieczarów
Świetny fotelik jak najbardziej warty polecenia bo jest bardzo bezpieczny, łatwo się go montuje no i rewelacja z tym że jest tak uniwersalny bo rośnie wraz z dzieckiem. Idealny

Gość komarzyczka
:) NAUTILUS to fajowy fotelik- dobrze że można znaleść takie fora w internecie gdzie wypowiadaja się rodzice...kto jest lepszym ekspertem jak nie używający czegoś rodzic...mnie takie opinie przekonały do zakupu fotelika.I dziś po pół roku używania Nautilusa nie żałuję i polecam i ja

Gość weruśka
Jak dla mnie to bardzo porządny fotelik,dużo promocji na niego jest też w wysyłkowej sprzedaży więc zawsze można kupić taniej. A warto bo jest mega bezpieczny, lekki, prosty w montażu, no i łatwo go wyczyścić. Rośnie wraz z dzieckiem więc może służyc i służyć...

Gość gość
NO właśnie, czy ktoś ma ten fotelik dla starszego dziecka? jestem ciekawa czy wystarczy do tych 36 miesięcy naprawdę?

Gość gagarinka
Zależy jakie duże masz dziecko...moja córa ma 3 lata i spokojnie Nautilus jej dalej służy a sami z mężem mamy po ponad 180 cm wzrostu i Natasza nie należy do maluszków:) jaki problem zobaczyć w sklepie i przymierzyć??

Gość ancyska
dla mnie rewelacja ten nautilus. Sama mam od kilku nastu miesięcy i jest ok. Maluch go uwielbia. Kilka dni temu odwoziłam koleżanke z córką a Ewcia ma około 11 lat i miałam możliwośc przetestowania naszego Nautilusa:) zmieściła się i bezpiecznie i wygodnie odbyła z nami podróż

Gość gość
ha ha ha ale ktos tu gafe szczelił że nautilus do 36 miesięcy a on do 36 kilo :) no nie mogę

Gość xytka
zgadza sie :) :) :) jasne że do 36 kilo- wiem bo go mamy i to juz dosć długo, to fotelik z tych uniwersalnych co starcza już do końca "fotelikowania"