Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiek3696879

WASZA OPINIA ...

Polecane posty

Gość kasiek3696879

Witam! Napisałam podanie o prace i chciałam się dowiedzieć co o tym sądzicie, czy może tak zostać? Zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie do przedszkola na stanowisko pomocy nauczyciela. Uważam, że posiadam predyspozycje i zdolności pozwalające na pracę na podanym stanowisku. Jestem osobą rzetelną, sumienną i dokładnie wypełniam powierzone mi obowiązki. Chciałabym pracować w przedszkolu, a moje zainteresowania i doświadczenie które zdobyłam wychowując własne dziecko uzasadniają mój wybór. Za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby z góry dziękuję. Z poważaniem

Gość nieoNN
Dodaj że jesteś dyspozycyjna,to ważne. Trochę ci zmieniłam. Zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie do pracy na stanowisko pomoc nauczyciela. Posiadam predyspozycje i zdolności pozwalające na pracę na podanym stanowisku. Jestem osobą rzetelną, sumienną ,dyspozycyjną i dokładnie wypełniam powierzone mi obowiązki. Chciałabym pracować w przedszkolu, a moje zainteresowania i doświadczenie które zdobyłam wychowując własne dziecko uzasadniają mój wybór. Za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby z góry dziękuję. Z poważaniem