Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izulinak

WAKACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość izulinak

Jeszcze parę godzin pracy i urlop!!! Wakacje, wczasy, i pogoda się robi:)))) Ja się cieszę....WOLNOŚĆ:)))) A wy od kiedy urlopujecie? Wyjeżdzacie gdzieś?

Gość izulinak
My w tym roku skromnie ale tez fajnie...w poniedziałek już wyjeźdzamy na 7 dni do Karpacza a w sierpniu wygospodarujemy jeszcze kilka dni nad morze:))) Ale i tak się cieszę...jak dziecko:)))

Gość Liliankooooowatośććććć
od poniedziałku 2 tygodnie na Kaszubach :-)

Bardzo lubię spędzać wakacje z moim mężem. Lubimy się tak "tułać". Jeździmy kamperem. Nigdy nie wykupujemy wycieczek. Taka coroczna przygoda:)

Gość izulinak
Macie rację...w Egipcie pogoda na pewno gwarantowana...a w Polsce to nie wiadomo jak będzie...zimne to nasze lato w tym roku...:(

też fajnie :) ,my musimy wszystko planowac(dziecko) ale cieszę się przeeeeeeeeogromnie już bym chciała żeby był piątek :D 6...:]:]:]

Gość izulinak
Klitajmestra- fajnie macie z tym camperem...my też lubimy tak podróżować....może za rok nam się uda:)))

Gość Liliankooooowatośććććć
oj tam ja się ciesz e czy w bikini, czy w dżinsach i ciepłej bluzie będę zadowolona siedzieć na pomoście nad jeziorem :)

ja już się nie mogę doczekać snurkowania:) ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh normalnie jak małe dziecko ,zaraz się biorę do jakiejś roboty bo aż mnie nosi

Gość izulinak
Jeniffer- szybko zleci...ja też dopiero co mówiłam ...jeszcze 6 dni....a to już za chwilę, ...weekend laba i wyjazd:))))) My też z dzieckiem ale prawie 7 letnim wiec, już fajnie jest z niĄ PODRÓŻOWAĆ:)))

izulinak - to jest bardzo wygodne. Nie jesteś przykuta do jednego miejsca. Jedziesz, dokąd chcesz i jak chcesz. Jedyna wad a- za duży. Nie wszędzie wjedziesz. No i powoli jeździ, bo to już staruszek i ma słaby silnik.

izulinak moja ma 5 ,ale nie zabieramy ją ze soba ( zalecenie lekarza i ma zabieg w sierpniu na mgidałek) więc wakacje z babcią a rodzice muszą się odmóżdzyć:D

Gość izulinak
Ja też jestem zdania...że nie ważne gdzie na wakacje aby tylko z kochanymi osobami:))))))) Jeniffer, mnie też nosi, hahahaha A z drugiej strony fajny jest ten stan...bo jeszcze cały urlop i wczasy przede mną :D

Gość A ja juz po urlopie
W Turcji, teraz licze na to ze u nas slonce zaswieci. Pod koniec wrzesnia zeby przedluzyc lato na Ibice.

Ale np. nigdy bym się nad polskie morze na wczasy nie wybrała. Mieszkam blisko morza i powiem wam - nic ciekawego tam nie ma, a drożyzna taka, że strach się bać. Za KAWAŁEK rybki i ODROBINĘ frytek śpiewają 60 zł:o To już polecam Rugię - drogo, bo w euro, ale przynajmniej pięknie.

Gość izulinak
jeniffer...a lekarz nie zaleca wyjazdu za granicę?....ale może u nas w Polsce gdzieś z córcią pojedziecie:) Zdrówka dla córci:)

Gość izulinak
My na przykład lubimy wylegiwać się na plaży....ale jeszcze bardziej uwielbiamy zwiedzać.....dlatego w tym roku padło na Karpacz:))) Nad morzem też często jesteśmy, ostatnio na weekend na majówkę byliśmy:)

dziękuję:) tak dla jej migdałka tak diametralna zmiana klimatu mogła by się skończyć w szpitalu ,u niej migdałek zatyka przewody noswoe jak się powiększa w afekcie jest zielony katar który schodzi niżej a potem już tylko gorzej...więc musimy do zabiegu na nią chuchać i dmuchać.Oczywiście wakacje w Polsce zaplanowane :) jeziorka ,zoo,parki rozrwykowe itp .

Gość ghdfshgfds
USA samodzielna wyprawa, planowana od roku :D

Gość izulinak
To dobrze, że dzieciątko też wakacji trochę użyje...:))) No to nie macie wyjścia....micie tego migdała usunąć...

Gość jenny jenny
Niehc ogr zdchnie

Gość ghdfshgfds
katarek, migdałek, dzieciątko, malutka... ja pierdole :o spadam stąd, co topic to prędzej czy później zaczynają się rozczulania dzieciatkowe - o niczym innym nie potraficie gadać!!! :o

Gość klaudia1617
ja tez mam juz wakacje narescie po wszystkich egzaminach i do pażdziernika wolne:) 1 sierpnia na 2 tygodnie do chorwacji jedziemy z narzeczonym a wczesniej pewnie na pare dni gdzies w polskie góry, może Bieszczady....-kocham je:)a i planujemy tez liczne wyjazdy jednodniowe-niedzielne takie w okolicy:)

Gość ja jestem jednak jakas inna
a ja nie lubie wakacji, dla mnie to męki, jak wracam z urlopu to mam uśmiech na twarzy i mówię "koniec męk", kocham swoją robotę, nienawidzę siedzieć w domu, urlopów, a zresztą w pracy sie tyleeee dzieje i ciągle podróżuje, podróże służbowe tak, wakacje nieeee