Gość bruneti1 Napisano Czerwiec 29, 2012 Chcę Was wszystkich ostrzec przed cateringiem MIA z poznania.... Niestety miałam okazje być na imprezie którą ten catering obsługiwał i wierzcie mi lub nie jestem osobą która pisze na forach o kimś kto nie przypadł jej do gustu... ale mialam zatrucie żołądka .......... Zjadłam jedzenie wraz z moim mężem obydwoje mieliśmy dość dziwne uczucie na żołądku... natomiast kiedy przyszedł czas deseru i ugryzłam rożka który miał pleśń miarka sie przebrała....... w dzień imprezy nie było upału wręcz było chłodno koło 15 stopni także nic ich nie tłumaczy !!!!! Poprostu brak słów... żeby podać ludzią coś takiego............................................... niestety wiem że to co zjadłam wcześniej musiało być niezle napakowane jakimiś podtrzymaczami czy nie wiem jak to nazwać świeżości ponieważ wylądowałam w szpitalu.... fakt że mój żołądek jest bardzo delikatny ale bez przesady.... zatrucie pokarmowe na imprezie firmowej.......................................................... Bardzo bardzo nie polecam !!!!!!! Jak się później okazało catering to firma rodzinna także wiadomo jak to jest.... bez komentarza... NIE POLECAM !! i ostrzegam !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach