Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bruneti1

Catering MIA

Polecane posty

Gość bruneti1

Chcę Was wszystkich ostrzec przed cateringiem MIA z poznania.... Niestety miałam okazje być na imprezie którą ten catering obsługiwał i wierzcie mi lub nie jestem osobą która pisze na forach o kimś kto nie przypadł jej do gustu... ale mialam zatrucie żołądka .......... Zjadłam jedzenie wraz z moim mężem obydwoje mieliśmy dość dziwne uczucie na żołądku... natomiast kiedy przyszedł czas deseru i ugryzłam rożka który miał pleśń miarka sie przebrała....... w dzień imprezy nie było upału wręcz było chłodno koło 15 stopni także nic ich nie tłumaczy !!!!! Poprostu brak słów... żeby podać ludzią coś takiego............................................... niestety wiem że to co zjadłam wcześniej musiało być niezle napakowane jakimiś podtrzymaczami czy nie wiem jak to nazwać świeżości ponieważ wylądowałam w szpitalu.... fakt że mój żołądek jest bardzo delikatny ale bez przesady.... zatrucie pokarmowe na imprezie firmowej.......................................................... Bardzo bardzo nie polecam !!!!!!! Jak się później okazało catering to firma rodzinna także wiadomo jak to jest.... bez komentarza... NIE POLECAM !! i ostrzegam !!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować