Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrosna20

Czy iść na wesele byłej mojego narzeczonego?

Polecane posty

Gość justiiiiiiiiiiiiiiiii
w kwestii wesela duze znaczenie ma Twoj narzeczony i jego podejscie do sprawy bo jezeli pojdziecie i rzeczywscie swietnie bawilibyscie sie to mysle ze nie bylo by zle ale jak Ty masz sie zle tam czuc to nie wiem jaki jest sens w pojsciu tam. Musisz powaznie porozmawiac z narzeczonym bo ja Ci tu nic nie powiem, bo nie znam Waszej calej sytuacji. Powiem tylko ze ja ostatnio tez mialam pewne przeboje z weselem ale poszlam i bylo calkiem fajnie :)

Musisz powaznie porozmawiac" To tez ale ja bym postawił bardziej na jakąś wizytę u psychologa autorko :) Oczywiście nie wysyłaj tam chłopaka lecz siebie :P

Regres nie masz nic do roboty przypadkiem?

Gość ilonaaaa
zastanawiam się jak trzeba miec niskie poczucie własnej wartosci , zeby odstawiac takie numery... Regres --> zgadzam się z Tobą... ale co my tam wiemy o życiu :D:D:D

Gość Zazdrosna20
Jak byś chciał wiedzieć Regres rozumiem!!!! to ty nic nie rozumiesz i udajesz wszechwiedzącego!!!! ilona on ma kolegów dla których szacunek do kobiet nie ma znaczenia, a ma też kolegów którzy mają ten szacunek. I ja mu nie zabraniam wyjazdów z kolegami, bo jeździ zagranice i po Polsce na wypady, ale jeśli maja się spotkać na miejscu to idziemy wszyscy razem. I on też ma pasje które ja toleruje, powoli mnie wciąga w swoje pasje np. jazda na motorze:), owszem pasja niebezpieczna ale ja mu tego nie zabronię bo widzę ile mu to daje radości.

Gość Zazdrosna20
Regres ty się idź lecz!

Gość Zazdrosna20
Justiiii dziękuje za radę:) a masz może gg?

Gość kjfkl
autorko idź, nie musicie być długo.

Jak byś chciał wiedzieć Regres rozumiem!!!!" Jakbys zrozumiała to nie byłoby dłuzej dla ciebie problemu napisała byś dziekuję i powiedziała "wiem jak to rozwiązać " po czym byś poszła ;)

Justiiii dziękuje za radę a masz może gg?" no no idzcie na gg i tam spijajcie sobie z "dziubków" i obgadajcie tamtą dziewczyną ;)

Gość Zazdrosna20
Regres nie wiem o co ci chodzi, nie musisz się wypowiadać w tym wątku i tobie bardzo już dziękuje, więc możesz sobie już iść......

Gość ilonaaaa
a co maja do rzeczy koledzy którzy szacunku do kobiet nie maja? to on ma mieć szacunek do ciebie a ty do niego... a koledzy sa rózni, mój facet tez samych swiętych znajomych nie ma... ale ma swoj rozum!!!

a co maja do rzeczy koledzy którzy szacunku do kobiet nie maja?" bo zazdrosna20 chciałaby przejac pełną kontrolę nawet nad jego kumplami ;)

Gość Zazdrosna20
zgadzam się z tobą

Gość ilonaaaa
a zamiast się oburzać to jednak zwróciłabym w takiej sytuacji na punkt widzenia faceta - akurat w tym przypadku ma całkiem sporo do powiedzenia... a tak to nakręcajcie sie wzajemnie, faktycznie to oznaka wielkiej dojrzałosci i dorosłości.. co?? wazne jest tylko zdanie osoby ktora mysli tak jak wy??... a jednak nie zawsze, i w takich sytuacjach zdania osób z innym podejsciem bywaja bardzo pomocne. Tylko trzeba to umiec przeanalizowac na chlodno i wyciagnac wnioski...

Gość Zazdrosna20
ilona zgadzam się z Tobą, ale nie którzy potrafią się tylko naśmiewać i to jest denerwujące, bo dwie osoby chcą pomóc a trzeci wyciąga pojedyncze zdania i komentuje nie potrzebnie. Dziekuje

Gość ilonaaaa
życzę ci powodzenia i zaufaj starszej kolezance odpusc troche.. z facetem trzeba normalnie ... nie urzadzac scen, nie "jechac do zakopanego przez londyn" czyli mowic o wszystkim wprost a nie kazac sie domyslac... traktuj go tak jak sama bys chciala byc traktowana, wszyscy jestesmy ludzmi i od nas zalezy czy i jak sie dogadamy!

tak zazdrosna mam gg i chetnie bym Ci je podala ale raczej nie tutaj bo nie chcialabym aby taki Regres np mial do niego dostep bo niewiadomo co to takie wymysli. Do Regresa - wszystko nic, moze i Ty masz racje ale sęk w tym ze nie mowisz tego normalnie tylko przez dogadywanie i wysmiewanie dlatego jestes denerwujący :)

ilona zgadzam się z Tobą, ale nie którzy potrafią się tylko naśmiewać i to jest denerwujące" WIEM,WIEM odmienne zdanie nie jest ci na rękę więc cie wkurza To normalne tutaj na forum :)

Porozmawiaj z chlopakiem,. dla mnie to on nie ma jaj, na wesela bylych sie nie chodzi,zapytaj go czy jesli twoj byly zaprosilby cie na slub to czy on tez chcialby isc. I w ogole nieladnie ze on tam chce isc.no ale trzeba porozmawiac. a ta laska jest cos nie tak skoro tak bardzo chciala dac mu zaproszenie tylko jemu. zaprasza was obydwoje a chciala widziec tylko jego? hm,podejrzane.

Regres nie chodzi o odmienne zdanie tylko sposob wyrazania go, bo mozna porozmawiac i wiadomo ze kazdy czlowiek ma swoje zdanie i swoje poglady na dany temat ale Ty sie zwyczajnie nasmiewasz i dogadujesz co nie jest mile dla osoby ktora zaklada topik z pytaniem ktore dla niej jest istotne. Ty uwazasz to za bzdurę to nie wypowiadaj sie zamiast nasmiewac bo dla kogos jest to wazne i tyle w temacie.

Gorący kubek masz racje :)

Gość Zazdrosna20
Justiii, też sobie pomyślałam że nie w tym miejscu wymienimy się gg z tego samego powodu co Ty:) Całkowicie się zgadzam z Twoją wypowiedzią:) Gorący kubek też mi się to wydało podejrzane, i gdy mi oznajmił że mamy zaproszenie na ślub i wesele to mu odpowiedziałam że on go ma a nie my... A tak w ogóle to go jeszcze nie widziałam....

no to gdzie sie Zazdrosna tym gg wymienimy:)? nawet po tak krotkich wypowiedziach widac ze nadajemy na podobnych falach ;) jak to go nie widzialas? to od tego zaproszenia jeszcze sie nie widzieliscie? a kiedy zapraszala?

Gość Ja bym nigdy w życiu
nie zgodziła się na to, żeby iść do niej na wesele. Potem wy będziecie musieli zaprosić ją, ja osobiście nie zniosłabym tego.

Gość Zazdrosna20
Justiii chodziło mi o to zaproszenie :D hmm nie wiem jak się wymienimy tym gg:/ Masz jakiś pomysł?

Gość Zazdrosna20
Dziunia z tapetą a to ultimatum to albo jeśli pójdziesz na wesele sam to z nami koniec?