Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasnbkjsaf

Czy przez plotki mozna zerwac znajomosc???

Polecane posty

Gość kasnbkjsaf

mam kolezanke ktora jest strasznna plotkara, klamie, i naplotkowala na mnie glupich rzeczy a raczej to bylo jak zla wrozba, ja bylam w ciazy z blizniakami ale poronilam, zyczyla mi zle opowiadala bzdury ze 2 dzieci to kara dla mnie, i ja przestalam odbierac od niej tel. jest mi przykro ze az tak zle zyczyla, zreszta nie tylko mi, przerazajace rzeczy opowiadala o ludziach z taka nienawiscia, ze az strach pomyslec, sama ma 2 dzieci, maz super zarabia...wiec skad ta jej nienawisc...ja nie zyje na takim poziomie jak ona a nigdy nie zione nienawiscia do ludzi...znam ja prawie od przedszkola, postanowilam ze nie bede wiecej z nia rozmawiac...nie wiem czy dobrze robie ale chyba tak

Gość kasnbkjsaf
aleś ty głupi regres, nick nie od parady ;)

Gość TO BYL CHLOPCZYK WLASNIE
ale co to za pytanie w tytule ? znajomosc mozna zerwac z kazdego powodu. w tym przypadku nawet nie trzeba go wymyslac ;) zle sie czujesz w jej towarzystwie to jej unikaj i juz. pewnie nieszczesliwa z jakiegos powodu jest i tyle.jej problem.

Gość ja tez zerwalam znajomosc
z moja nawet dobra kolezanka, dostalam awans w pracy a ona jest bezrobotna, bo jej maz sporo zarabia i dlatego siedzi w domu z 2 dzieci, ale zrobila sie zazdrosna i zaczela klamstwa o mnie opowiadac, dodam ze jej maz zarabia o wiele wiecej ode mnie

Gość a mnie wkurzaja kolezanki
ktore nic w zyciu nie robia, nie szukaja pracy, nie maja zadnych zaiteresowan, nie czytaja ksiazek, nie ucza sie jezykow, nie biegaja bo sa grube a to nic nie kosztuje, nie ogladaja nawet wiadomosci, mezowie sporo zarabiaja wiec one siedza w domach, zyja plotkami i zabobonami...a na ludzi ktorzy cos robia nazywaja glupimi...kiedy same opowiadaja bzdury ze ich dzieci sa niedobre bo akurat jakas znajoma je zauroczyła:) zachowuja sie jakby nie mialy dostepu do edukacji i cywilizacji