Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pellmoyt

Jestem niski.. czy z tego powodu jestem przegrany u kobiet?

Polecane posty

Gość 16717127
marieta ale wiem to patrz pisałem przecież Jestem niski.. czy z tego powodu jestem przegrany u kobiet? Tak bo kobiety są chciwe .....facet ma być WYSOKI ( co najmniej 180cm a najlepiej więcej ) do tego umięśniony do tego ma mieć długiego i grubego fiuta jądra też mają być wielkie do tego ma być przystojny do tego bogaty do tego dobry w łóżku do tego fajny do tego wogle fajny i zaj**isty no i najważniejsza rzecz ma być CH*JNY I WYPŁACALNY

Gość marietttaa
Dlatego ja też nie mam fajnego faceta :(:( 😭 Bo jestem brzydka, jestem rozdupczona mam duża rozwlekłą pochwę do tego suchą jak sahara :( i czasem leci mi próchno z dupy biust mam mały i obwisły do tego mam krzywy ryj w który regularnie wstrzykuje sobie botoks :( lacz niestety nie pomaga 😭

Gość 16717127
I co z tego skoro ja nie mam z wami problemów jeśli chodzi o dupczenie was ja tylko mówię co myśle i co wiem :) kobiet ktróe chce przeruchać nie mówię tego bo po co :)

Gość marietttaa
Dlatego ja też nie mam co marzyć o fajnym zajebistym mężczyźnie :(:( a wspominałam że mam wybileone żeby i sztuczne usta ?

Gość bond agent królewski
Oj lecicie na wysokicvh lecicie kobiety tak naprawdę są banalne i łatwe a nie skomplikowane

Gość marietttaa
do tego regularnie chodzę na solarę :) bo faceci lubia takie ususzone pomarańcze :D

Gość taka prawwwda
tylko wysoki facet ma szanse. Jesli masz ponizej 180 cm - przegrales zycie

Gość kikokokogażu
Co Ty piperzysz stary. Mój chłopak ma 175 i nie zamieniłabym go na wyższego. Zyt wysocy faceci moim zdaniem wyglądają pokracznie...Zresztą sama jestem niska i tacy mi sie nie podobają. A pamiętaj ,że małe kobietki sąbardzo sexowne (np Shakira) i uważam ,że masz szansę bo nie od jednej kobiety jesteś wyższy

kikokokogażu Łe tam, bajerujesz, na pewno Twój facet jest wyższy, a jeśli ma naprawdę 175 to po prostu Ty musisz mieć jakiś feler i dlatego żaden wysoki Cię nie chciał.;)