Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrambano

Zażądałybyście wynagrodzenia za podwożenie dziecka koleżanki?

Polecane posty

Gość gość
ja mam 19lat ale psow sie boje do tej pory, w dziecinstwie jeden sie na mnie rzucil i nie ma w tym nic dziwnego

Gość gość
przecież te psy sa za brama!!!! ja nie rozumiem jak można bać się psów które sa zamknięte na posesji, mieszkam na obrzeżach miasta i rozumiem ze jak bysie tak żyły to z domy byście sie bały wyjsc bo tu kazdy ma psa dużego, obronnego i szczekającego. co za kretynizm

Gość gość
1 gimnazjum to nie dziecko, to juz duzo chlopak,ja wtym wieku....

Gość gość
hehe ma 13 lat i boi sie szczekajac psow:D ciekawe czy kolegom w szkole sie pochwalil. Chyba, ze ten dzieciak to taka c***a mamina

Gość gość
no wlasnie ja juz widze tego 13 latka hehe idz z nim do psychologa

Gość gość
Kretynko nigdy nie powinnas wozic dziecka na kolanach, tym bardziej nie swojego. To jest narazenie zycia i zdrowia dziecka i podlega pod kodeks karny. Dodatkowo jak zdarzy sie wypadek placisz pdszkodowanie lub a nawet rente... Jak mozna byc tak idiotka. Przeciez narazasz siebie i swoja rodzine na poznawienie ich matki... Jak wsadza cie do pierdla. Mandat to pikus w porownaniu z tym co ci grozi jak spowodujesz wypadek a dziecku nawet jak nic nie bedzie, ale bedzie bez fotelika... Gdzie takie idiotki sie rodza...

Ja zaprowadzalam syna znajomej do zerówki bo był w jednej klasie z moim synem, a znajomej nie pasowało bo na ta sama godzinę zaprowadzala córkę do innej szkoły. Na pytanie ile chce odpowiedziałam " Wystarczy dziekuje". Na koniec roku dostałam czekoladę która podzieliła i po często walą dzieci na zakończeniu roku.

W Twojej sytuacji nie zgodziła bym się wozić dziecko koleżanki zwłaszcza na kolanach.Narażasz na niebezpieczeństwo nie tylko obce dziecko,ale również siebie i swoje dziecko.Nie wyobrażam sobie bez fotelika wozić dzieci😡