Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ezilla

Boje sie wyjsc z domu:(

Polecane posty

Go艣膰 ezilla

bo boje sie spotka膰 kogo艣 znajomego bo mam spierniczone zycie i nie mam ochoty s艂ucha膰 jak innym sie powodzi . i przez to nie wychodze z domu i teraz to juz chyba mam fobie spo艂eczna tak jest zle

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ezilla
dlatego li偶臋 siusiaki wszystkim s膮siadom i oraz bratu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mazriuszz
i jak mamy ci pomoc ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja juz by艂am
im d艂u偶ej si臋 siedzi w domu tym gorzej wyj艣膰. A na wszelkie zaczepki " co u ciebie" odpowiada sie "a jakos leci" jak czlowiek ma troche klasy to nie dopytuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ezilla
w艂a艣nie nie wiem czemu sie tak boje strasznie sie boje tych pytan dlatego chce ich unikn膮膰 a przez to pogarszam tylko swoj stan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JonesJack
No to polecam wzi膮膰 si臋 w gar艣膰 i zabra膰 do roboty, nie wiem czy to praca nad fizyk膮, psychik膮, czy nad jednym i drugim musi nast膮pi膰, ale chyba warto, co nie? Twoje zachowanie jest normalne i tyczy si臋 g艂贸wnie os贸b wra偶liwych, kt贸re sporo przesz艂y w dzieci艅stwie, a Ty jakie mia艂a艣 dzieci艅stwo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ezilla
nie rozumiem fizyki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ezilla
wydaje mi sie ze mia艂am normalne dziecistwo by艂am po prostu nie艣mia艂ym i skrytym dzieckiem nie by艂am zbyt towarzyska i nie mia艂am wielu przyjacio艂. Wi臋c nie wiem czemu moje losy sie tak zle potoczy艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osoby z fobi膮 spo艂eczn膮
nie boj膮 si臋 wychodzi膰 z domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dghghgh
rada taka: jak kogo艣 zobaczy膰 w oddali - zmieniasz drog臋;), mo偶esz uda膰 r贸wnie偶, 偶e nie widzisz, znajomego po drugiej stronie ulicy, albo nie pozna艂a艣. Trzecia mo偶liwo艣膰 gdy ju偶 dojdzie do konfrontacji mowisz pospiesznym g艂osem: ch臋tnie bym pogada艂a, ale mam spotkanie i juz jestem sp贸藕niona" i patrzysz nerwowo na zegarek i m贸wisz papa i biegniesz:P Za zakr臋tem oczywi艣cie wracasz do "r贸wnowagi" :P Ja tak nie raz robi艂am, bo nie z ka偶dym chce mi si臋 gada膰 i zawsze dzia艂a. Nie b贸j si臋 wychodzi膰, a starych znajomych pierdol ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dghghgh
* zobaczysz, bez przecinka przed "znajomego", ale fryt natrzaska艂am, mniejsza o to, nie b臋d臋 poprawia膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oo00l
ja mam ten sam problem ale ja to slepa jestem i tak nie widze znajomych i to mi pomaga bo sie nie strsuje ze kogos spotkam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cosmopolitan_girl
fizyka jest prosta cia艂o rzucone na 艂o偶e traci na oporze ;) a tak po za tym - jeste艣 DDA?

Udost臋pnij ten post