Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem glupia!!!!!!!!!!!

Odmawiam spotkania z chlopakiem, bo nie mam co ubrac!!!!!

Polecane posty

Gość Jestem glupia!!!!!!!!!!!

#@%^&*##!!!! Mam tak malo ubran (doslowie kilkanascie sztuk wszystkiego!!!) ze przed spotkaniem zalamuje rece. Nie mam teraz pieniedzy na nowe, powiecie zeby isc do ciucholandu to wam powiem ze trzeba miec szczescie by trafic na cos co bedzie sie podobalo i pasowalo rozmiarem. On by chcial sie widziec codziennie, a ja kombinuje, zmyslam i w koncu mnie rzuci :( :O

Gość no po co
acha - podobno zaczyna się moda na ubrania z papieru ;) to może se zadrukujesz i codziennie będziesz miała inne kolorowe :classic_cool:

Gość Joachim SPR
Zaproś go do domu i stań przed nim naga. Na pewno będzie zachwycony.

Wiesz zrobisz jak zechcesz ale prawdziwy chłopak oceni Cie po zachowaniu no i urodzie a nie po ubiorze.Bynajmniej dla mnie dziewczyna nie musi chodzić w markowych ciuchach ważne by o siebie dbała a tak szczerze to wolałbym nie za bogatą bo te dziewczyny bogatych ojców ( w większości) są popierdolone i myślą że są niewiadomo kim . I to jest moje zdanie nie mówię że wszyscy tak myślą ale napewno ja tak myśle przysięgam Ci :)

Gość gooogleman23232
zdajesz sobie sprawe z chlopak sobie w koncu pomyśli ze nie przypadł Co do gustu i przestanie Cie zapraszać?

Gość mam tak samooo
nie szukaj głupich problemów tylko ciesz sie chlopakim :)

Gość gośka_wawa
w lumpexie trudno trafić? :O Chyba żartujesz. Ja noszę rozmiar 44, więc teoretycznie powinno być mi trudniej znaleźć, a co tydzień kupuję sobie kilka fajnych sztuk ciuchów po parę zł za sztukę. Jeśli jesteś szczupła, to powinno być zupełnie bez problemów. To nie to co kiedyś, że w lumpexach były babcinowate, ohydne rzeczy. Teraz w większości są rzeczy na czasie, modne, markowe, wiele z metkami

Idą wyprzedaże, więc za nieduże pieniądze będziesz mogła kupić sobie jakies ciuchy czy buty. Ja kilka dni temu kupiłam świetne spodnie z cienkiego dżinsu z szerokimi nogawkami, do tego białe sandałki z pasem białych kwiatów na stopie, piękne! A wszystko naprawdę nie tak drogo.

Gość on_bez_pseudonimu
zastanów się co jest dla Ciebie ważniejsze, ciuchy czy chłopak....

Gość mam tak samooo
rada: rób często pranie, a z te kilkanaście sztuk łącz w rózne zestawy :)

Gość Graffiti Boy
a ty myślisz że faceci to mają pełne szafy ubrań a jeśli mają to i tak chodzą tylko w ulubionych spodniach koszulkach, zmieniają tylko wtedy gdy są w praniu a jak by się nie brudziły to mogliby chodzić w jednym cały czas

Gość Graffiti Boy
a ty myślisz że faceci to mają pełne szafy ubrań a jeśli mają to i tak chodzą tylko w ulubionych spodniach koszulkach, zmieniają tylko wtedy gdy są w praniu a jak by się nie brudziły to mogliby chodzić w jednym cały czas

Gość Graffiti Boy
albo weź go kiedyś na zakupy i zasugeruj mu żeby ci kupił conieco

Gość Wredotta
tak szczerze to wolałbym nie za bogatą bo te dziewczyny bogatych ojców ( w większości) są popie**olone ..Przez tych ojców..? :P

Gość Graffiti Boy
jest takie powiedzenie: Nie szata zdobi człowieka oraz drugie nie oceniaj ludzi po wyglądzie

Gość Freelancerka
a z te kilkanaście sztuk łącz w różne zestawy Dokładnie. Odpal w necie tematy: co powinna mieć w szafie 20- czy 30- latka i.. dawaj. Dokup stopniowo na wyprzedażach, w lumpexie albo markecie kilka "łączników" do tego, co masz, żeby sprytnie zestawiać posiadane ciuchy w komplety. A tymczasem uderz do siostry/kuzynki/ Najlepszej Przyjaciółki (każda z nas jedną taką ma ) o pożyczenie czegoś na najbliższe 2-3 randki :) Słuchaj piszących tu facetów: możesz wystąpić w jutowym worku, a on i tak nie zwróci na to uwagi :) Chyba, że go zdejmiesz... :D

Gość mam tak samooo
kolejny sponsor na kafe? :O a fuj

Gość facet i tak nie rozroznia
czy ciuchy sa markowe czy nie, przynajmniej wiekszosc , po co problemujesz?

Gość Freelancerka
facet i tak nie rozróżnia, czy ciuchy są markowe czy nie, przynajmniej większość. Dokładnie ;)

Gość Hyhyhihi
tak, jesteś głupia :P Jeśli On by chcial sie widziec codziennie, a ty kombinujesz, to w końcu cie rzuci :D

Gość do Argen
znaczy się: pedał..??? :P

Hej mam dla Ciebie radę!!! :) idź do szmatexu!! Tam można znaleźć naprawdę zajebiste rzeczy kobieto :D pokażę Ci coś :D specjalnie dla Cb zrobiłam fotę, sorki ze jest trochę mała ale z tel, to jest mój zestaw ze szmat bluzka atmosphere, torebka new look, spodnie nie wiem z czego, buty zara. Cały zestaw kosztował 17 zł. Może się komuś nie spodobać ale to jest mój styl :D a Ty co sądzisz? http://www.sendspace.pl/file/b0f50ead37e062c3f718172

i najważniejsze: NIE ZNIECHĘCAJ SIĘ OD RAZU!!! Wchodzisz i widzisz, że nic nie ma :) ja w jednym szmatexie spędzam min godzinę, chodzę ubrana od góry do dołu w markowe rzeczy i co druga moja rzecz jest nowa z metką :) Musisz iśąc rano jak jest dostawa np o 79 to idź o 7 :D i zajmij sobie kolejkę :D powodzenia!!!!