Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem glupia!!!!!!!!!!!

Odmawiam spotkania z chlopakiem, bo nie mam co ubrac!!!!!

Polecane posty

powiecie zeby isc do ciucholandu to wam powiem ze trzeba miec szczescie by trafic na cos co bedzie sie podobalo i pasowalo rozmiarem. trzeba umieć szukać!! :) ja dużo rzeczy przerabiam, kupiłam ostatnio 5 spódnic po złotówce i przerobiłam je na asymetryczne :D moje koleżanki były zachwycone :D co prawda przewalam strasznie dużo kasy na szmatexy i chodzę praktycznie codziennie w czymś innym i tu 2zł tam 5 i jednak kasa idzie ale nie radzę Ci żebyś była fanatyczką jak ja tylko od czasu do czasu odłożyć sobie 20zł i pójść :) co o tym sądzisz?

Gość qqwwwwwwwwwwww
o kurwa! She. Masz zajebiste rzeczy... rozjebało mnie to zdjęcie. Gdzie Ty chodzisz na te szmaty?

to jest mój dzisiejszy łup, zrobiłam fotę bo akurat miałam je pod ręką jakbym wysłała zdjęcia wszystkich moich ciuchów które kupuję na szmatach to lol :D nie masz pieniędzy autorko? Ja zainwestowałam 10zł w manekina i robię zestawy z ubrań które na mnie nie pasują :D ja noszę ubrania w rozmiarze 38, 38 i np ostatnio znalazłam dwie sukienki w rozmiarze 40 więc je kupiłam, pochodziłam dokupiłam kilka rzeczy... Zakuy zrobiłam za 30zł, zrobiłam zestaw który poszedł za 140... Co Ty na to? łącznie na szmatach od tamtego roku zarobiłam już 3200zł....

Gość kokokokokokokokokofghfgfg
o matko... te ubrania są śliczne, idę jutro na ciuchex!!!

Gość słodkie dziewczę
jak na z lumpeksu to ładne, ale generalnie szału nie ma :)

Gość xbjsdkhfksjfhkj
powtarzam to co ktos powiedział , facet kompletnie nie zwraca na to uwagi , gdyby ,rzeczy nie brudziły się i nie niszczyły większośc chodziła by w tym samym , więc skoro nie wymaga od siebie to tym bardziej od ciebie :P

Gość słodkie dziewczę
zalezy od faceta :) faceci nei patrza na metki, za to na efekt końcowy, owszem, patrzą :)

She ma rację, że można znależć perełki. ostatnio kupiłam sukienkę dorothy perkins za 12,50 :classic_cool:

Gość Freelancerka
Ja dopadłam świetną sukienkę na upały za 20 zł - nowa, z metką - tyle, że miała małą dziurkę.. Cerować umiem zajebiście - niczego nie znać :)

Gość lkjhggui9i
mezczyzni moga nie znac sie na firmach czy najnowszych trendach, ale widza czy jego dziewczyna wyglada dobrze czy nie i czy nie ma obciachu aby isc z nia do znajomych - takie jest moje zdanie