Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ! Me !

Co mam począć??? Bo juz brak siłłłłłłłłłłłłłłł

Polecane posty

Gość ! Me !

Co mam zrobić ze swoją wagą? Mam 158cm i ważę 86kg, jak idę to boki , którę wiszą to się trzęsą, pupa faluje :( Łydki tańczą walca a brzuch czaczę :( A Armantowy_soczek moja koleżanka w ciąży mówi - nie martw się ja zaraz też tak będę wyglądać.

Gość spodobał mi się opis
taki poetycki ja mam fale Dunaju na zdzie

Gość faktycznie opis w dechę
Jesteś w ciąży, po czy całkiem nie?

Gość armantowy_soczek
ktoś ma problemy:D spore z głową:D ja waże 44 kg i mam 162 :D nie sądzę aby ten problem mnie dotykał:D nie sądzę aby ciąża mnie zmieniła napewno trochę ale dużo kobiet wraca do formy po ciąży ze mną również tak będzie..to jest tempe jak wy się ludzie zachowujecie. Lepiej się czułas/les pisząc ten podszyw? :D żal mi cię!

Gość !Me!
I am gruba

Gość 44 kg przy 162
to chyda szkapa, ja mam 158-wazylam dlugi czas 42 i wygladalam jak dziewczynka, nie kobieta. Teraz mam 53 i kobiece ksztalty :)

Gość do jak jej tam hgg
nie tłumacz się ciążą, ja się nie obżerałam ani przed ciążą, ani a jej czasie ani po niej i po 2 tygodniach nikt by o mnie nie powiedział że w ogóle byłam w ciąży i rodziłam dziecko. Byłam szczupła jak przed zajściem w ciążę wiec nie pitolcie. Trzeba było myśleć jak się rozplaszczało tyłek przed TV z czekoladą w dłoni.