Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Moja dziewczyna jest kasjerką

Polecane posty

Gość nunananaana
to ze innna osoba mysli podobnie do mnie nie znaczy ze pisze z dwoch nickow,wpadam tu na kafe od czasu do czasu nie mam czasu na podszywanie jakies

Gość zeeenek
to ze innna osoba mysli podobnie do mnie nie znaczy ze pisze z dwoch nickow,wpadam tu na kafe od czasu do czasu nie mam czasu na podszywanie jakies :)

Gość zeeenek
Po wystepie kolezanki dowiedzielismy sie kilku ciekawych rzeczy, ktore troche koliduja z wieloma innymi komentarzami na tym forum. Otoz dla kolezanki nie licza sie zarobki faceta oraz to czy ma mieszkanie:) Nawiasem mowiac widok kobiety, ktora wpadla w furie, bo ktos raczyl czegos od niej wymagac - bezcenny:)

Gość laurarara
Zenek czytałam kilka Twoich wypowiedz w różnych tematach. Reasumując - jesteś człowiekiem dość cynicznym i lubisz dogryzać innym, wywyższając sie przy tym choć nie masz czym. Nie masz na pewno przyjaciół, bo tacy ludzie ich po prostu nie mają. Zapewne też nie masz nikogo, bo życie z podobną osobą jest mizernie smutne, nudne i nieciekawe. Żal mi Ciebie leccz cóż, są osoby radosne i wesołe pełne życia i takie jak Ty, ktorzy umierają w zgryzocie i zazdrości, że innym powodzi sie lepiej niz Tobie. To przykre aczkolwiek prawdziwe. żegnam tymi słowami bye

Gość zeeenek
Bye:)

Gość gjgjgjgjgjg
up

Gość jfjfjf
up

Gość hfhdd
up