Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Moja dziewczyna jest kasjerką

Polecane posty

Gość co za dekiel z ciebie!!
A podobno kobiety to materialistki!! i PODOBNO facci szukaja porzadnych WARTOSCIOWYCH KOBIET! a tu sie okazuje zupelnie co innego :D rowny status spoleczny! Palancie, ale zwiazek i docelowo malzenstwo to przeciez wspolnota, wspolne patrzeniew jednym kierunku,wspolne dokladanie do budzetu domowego! rodzice zapewnili Ci "bogaty"start w zyciu,a nie nauczyli podstawowych zasad moralnych i wartosci! Co z tego,ze kobieta pochodzi z biednej rodziny,jak jest mega wartosciowa?!?!? trzyma sie pracy bo jest madra i wie,jak teraz ciezko z pracą. Majac kierunek bz przyszlosci nie bedzie polegac tylko na takim deklu jak Ty.. ktoremu sie cos odwidzi..rzuci ją, a ona zostanie bez pracy! Zastanow sie w ogole ,co Ty piszesz tępa dzido! pieniadze nie zrobią z Ciebie wartosciowego czlowieka. i nie pierdolcie wiecej,ze szukacie wartosciowych debile!!!!

Gość zeeenek
Palancie, ale zwiazek i docelowo malzenstwo to przeciez wspolnota, wspolne patrzeniew jednym kierunku,wspolne dokladanie do budzetu domowego! Tak, ale tu mowimy o ludziach z innych swiatow. Jej oczywiscie moze to byc na reke. Jemu niekoniecznie, bo bedzie mial zaniedbanego tluka w domu, z ktorym nawet nie bedzie mogl wyjsc nigdzie. Co z tego,ze kobieta pochodzi z biednej rodziny,jak jest mega wartosciowa?!?!? To za malo. Jesli jest glupia to chocby byla nie wiem jak wartosciowa, nie nadaje sie. trzyma sie pracy bo jest madra i wie,jak teraz ciezko z pracą. Albo zwyczajnie nic innego nie potrafii robic. I dobrze, ze sie trzyma tej pracy, ale niech celuje w kogos ze swojej ligi np kasjera badz magazyniera, a nie w informatyka. Bo zmarnuje chlopakowi jego czas i sobie, a za jakis czas i tak sie rozstana przeciez. Zastanow sie w ogole ,co Ty piszesz tępa dzido! pieniadze nie zrobią z Ciebie wartosciowego czlowieka. Co nie zmienia faktu, ze autor powinien dac sobie spokoj z ta dziewczyna.

Gość jasiaa
ale niech celuje w kogos ze swojej ligi np kasjera badz magazyniera, a nie w informatyka. Bo zmarnuje chlopakowi jego czas i sobie, a za jakis czas i tak sie rozstana przeciez. tak, tak bo ona wyrywała go na siłę, celowo leciała na "informatyka", on tez jej właśnie marnuje czas, fajnie sie bzyka każdą dziewczynę ale na żonkę to już by sie chciało księżniczki

Gość zeeenek
tak, tak bo ona wyrywała go na siłę, celowo leciała na "informatyka", Calkiem niewykluczone on tez jej właśnie marnuje czas, fajnie sie bzyka każdą dziewczynę ale na żonkę to już by sie chciało księżniczki W duzym skrocie

Gość jasiaa
Powodzenia wszystkim frajerom w poszukiwaniu księżniczek, szkoda że w większości sami nie jesteście książętami, pozdro dla narcyzów i hipokrytów ciao

Gość zeeenek
Powodzenia wszystkim frajerom w poszukiwaniu księżniczek, szkoda że w większości sami nie jesteście książętami, pozdro dla narcyzów i hipokrytów ciao No trzymaj sie:) I nie musi byc ksiezniczka, wystarczy wyksztalcona, inteligentna dziewczyna na poziomie, z dobra praca:)

Gość rozalia Kiepska
wyksztalcona, inteligentna dziewczyna na poziomie, z dobra praca dodaj jeszcze piękna, wysportowana, dziewica , dobra w łózku z własnym M4

Gość zeeenek
dodaj jeszcze piękna, wysportowana, dziewica , dobra w łózku z własnym M4 wykreslam wlasne M4 i dziewictwo

Gość rozalia Kiepska
Zeeenku a co sam sobą reprezentujesz?

Gość zeeenek
Zeeenku a co sam sobą reprezentujesz? To nie jest temat o mnie, wiec wszelkie wycieczki osobiste ignoruje:) Moge byc kimkolwiek chcesz. Wymysl sobie co ci wygodnie i niech tak bedzie.

Gość nunananaana
przeczytalam kilka odpowiedzi i nie wierze w to co czytam, ty gnojku niech ona cie rzuci w diably obys znalazl taka materialistke jak ty, ktora bedzie cie traktowac przedmiotowo!aacha i btw informatycy sa strasznie nudni i brzydcy pewnie pasztecie masz za wysokie mniemanie o sobie.

Gość zeeenek
Autorowi nie chodzilo o pieniadze, bo on je ma. Piszemy tu o tym, ze dziewczyna na kasie z czasem stanie sie zaniedbanym tlukiem, a ich drogi zaczna sie rozchodzic.

Gość nunananaana
ty zenek czy jak ci tam , a od kiedy informatyk to taki szanowany zawod z lepszego swiata buahahahahaa,ze ma mieszkanie samochod to lepszy swiat hahhaaaha jaki zal . Jak slysze informatyk to mi wymiociny ida, zazwyczaj to nudni goscie bez polotu, i sztywniacy brzydcy takim to bym odrazu pogardzila. jak dla ciebie glabie samochod troche lepsza pensja i mieszkanie to cos czym sie szczycisz to gratuluje glupoty

Gość nunananaana
a od kiedy kasjerka musi stac sie zaniedbanym tlukiem, za granica kasjerka np na wyspach zarabia wiecej niz ty informatyku za dyche

Gość zeeenek
ty zenek czy jak ci tam , a od kiedy informatyk to taki szanowany zawod z lepszego swiata buahahahahaa, Nie wiem. Z pewnoscia bardziej szanowany niz kasjerka, czy pracownica z fabryki. ze ma mieszkanie samochod to lepszy swiat hahhaaaha jaki zal Samochod jak samochod, ale mieszkanie to jego istotny atut. . Jak slysze informatyk to mi wymiociny ida, zazwyczaj to nudni goscie bez polotu, i sztywniacy brzydcy takim to bym odrazu pogardzila. To w takim razie dziewczyna autora niewiele straci, w czym problem?:) jak dla ciebie glabie samochod troche lepsza pensja i mieszkanie to cos czym sie szczycisz to gratuluje glupoty Dziekuje.

Gość nunananaana
a co wg ciebie znaczy wyksztalcona???dzisiejsze studia w polsce sa gowno warte, jedyne ktore mi imponuja to np medycyna moze prawnicy a nie tacy po licencjacie z informatyki czy wymuszony magisterek, sama jestem po studiach i tyle glabow bylo na dziennych ze sie czulam jak w liceum, to smao na uniwerku wiec sie nie podniecaj papierkiem, tym bardziej ze ta dziewczyna sie doksztalca !

Gość zeeenek
a od kiedy kasjerka musi stac sie zaniedbanym tlukiem, za granica kasjerka np na wyspach zarabia wiecej niz ty informatyku za dyche Kazdy, kto wykonuje prace fizyczna z czasem sie zaniedbuje. A prace kasjerek wykonuja zazwyczaj osoby malo lotne:)

Gość nunananaana
ja tez mam mieszkanie , co jest zasluga nie moja-rodziny, ale nie potarktowalabym kogos jak smiecia tylko dlatego ze nie ma mieszkania kogo dzisiaj stac na mieszkanie odrazu bez kredytu, chlopiue zastanow sie co pierdzielisz,i naprawde nie podniecaj sie tym informatykiem bo nie masz czym,pracowalam za granica i wolalabym pracowac na kasie tam niz robic za jakies grosze za informatyka wkraju .normalnie sie zbulwersowalam

Gość zeeenek
a co wg ciebie znaczy wyksztalcona??? Osoba po perspektywicznym, przyszlosciowym kierunku, majaca dobra prace i dobre zarobki, kulturalna, dobrze wychowana, obyta, oczytana:)

Gość nunananaana
glupi jestes, informatyk bez ruchu, bo siedzi calymi dniami przezd kompem bedzie gorzej zaniedbany, bole plecow, oczy sie psuja, apatia i zmeczenie od ciaglego sledzenia w kompie??a pracownik marketu przynajmniej sie rusza caly dzien i kondycha jest wiem bo pracowalam ale nie w polsce i kasa byla minimum 2krotnie wyzsza od informatyczka po tych pseudo studyjkach.jkakbys skonczyl harward mialbys czym sie szczycic ale nie polska uczelnia:)

Gość zeeenek
ja tez mam mieszkanie , co jest zasluga nie moja-rodziny Gratuluje. , ale nie potarktowalabym kogos jak smiecia tylko dlatego ze nie ma mieszkania Nikt tu nikogo nie traktowal jak smiecia. Pisalismy tylko, ze zwiazek informatyka z kasjerka nie ma sensu. pracowalam za granica i wolalabym pracowac na kasie tam niz robic za jakies grosze za informatyka wkraju .normalnie sie zbulwersowalam No dobrze, ale co to ma wspolnego z autorem topicu i jego dziewczyna?:)

Gość zeeenek
a pracownik marketu przynajmniej sie rusza caly dzien i kondycha jest wiem bo pracowalam Ciesze sie, ze lubisz sport:)

Gość nunananaana
dobrze wychowana obyta osoba??to ciekawe ze szukasz przeciwienstwa siebie, bo osoba kulturalna majaca jakakolwiek wiedze nie pisalaby takich bzdur jak ty na forum, osoba madra kieruje sie dobrem serca partnera.nie masz pojecia o tym,ciekawe czy ty byles w dlugim zwiazku gdzie byla milosc , watpie

Gość zeeenek
dobrze wychowana obyta osoba??to ciekawe ze szukasz przeciwienstwa siebie, bo osoba kulturalna majaca jakakolwiek wiedze nie pisalaby takich bzdur jak ty na forum, Ja nikogo nie szukam, piszemy o autorze tematu. osoba madra kieruje sie dobrem serca partnera.nie masz pojecia o tym,ciekawe czy ty byles w dlugim zwiazku gdzie byla milosc , watpie Bla bla bla, naogladalas sie za duzo amerykanskich komedii romantycznych:)

Gość nunananaana
zwiazek informatyka z kasjerka nie ma sensu buahahah no ty naprawde masz cos z glowa.informatykwo jest od zajebania w tym kraju, bo akzdy debil je moze skonczyc, naprawde nie ma sie czego chelpic z powodu bycia informatykiem , zycze ci zeby twoj menager czy kto tam cie zatrudnia sprowadzil cie do pionu bo jestes nikim a firmy wlasniej napewno nie masz

Gość nunananaana
nie nie naogladalam sie choc lubie czasem obejrzec:) w takim razie bardzo wspolczuje ze nie wiesz co to milosc:)

Gość zeeenek
zwiazek informatyka z kasjerka nie ma sensu buahahah no ty naprawde masz cos z glowa.informatykwo jest od zaj**ania w tym kraju, bo akzdy debil je moze skonczyc, naprawde nie ma sie czego chelpic z powodu bycia informatykiem Ok, ale kasjerka od autora nie skonczyla nic. Jest fizolem. Za kilka lat beda zyli w zupelnie innych swiatach. , zycze ci zeby twoj menager czy kto tam cie zatrudnia sprowadzil cie do pionu bo jestes nikim a firmy wlasniej napewno nie masz :)

Gość nunananaana
nie skonczyla jeszcze nic, bo studiuje? a pracuje tam gdzie pracuje dzisiaj ciezko o prace, skonczy studia stanie na nogi i cos ambitniejszego poszuka

Gość zeeenek
Autor napisal, ze studiuje marny kierunek, nie ma zadnych ambicji, pochodzi z prostej rodziny i nie dba o siebie

Gość laurarara
nunanannan - absolutnie popieram każde Twoje słowo. Informatycy to puste głąby wpatrzeni w linijki kodu i to jedyna na czym się znaja wielki mi zawód. hahahahha Ma pecha dziewczyna, ze spotkała takiego osła jak ty