Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Moja dziewczyna jest kasjerką

Polecane posty

Gość nunananaana
widocznie to ja interesuje skoro to studiuje i tak wiekszosc osob w tym kraju studiuje dla papierka.jak nie ma zadnych ambicji, przeciez studiuje czyli cos chce,stara sie, poswieca temu swoj czas. noi coz tegop ze z prostej rodziny??a ty jestes z rodziny Czartoryskich ??

Gość nunananaana
laurarara dziekuje;* tych trutniow trzeba tepic:) a tak btw ja mysle ze ten koles sam jest zaniedbany z wygladu, z brzuszkiem a z papierkiem po wyzszej szkole czarow :) i ma sie za lepszego buhahah ja bym go sprowadzila do poziomu podlogi , pewnie kolegow nie ma i czyta w domciu harego potera

Gość zeeenek
widocznie to ja interesuje skoro to studiuje i tak wiekszosc osob w tym kraju studiuje dla papierka W porzadku, to jej wybor i jej przyszlosc, ale niech nie marnuje zycia temu chlopakowi. .jak nie ma zadnych ambicji, przeciez studiuje czyli cos chce Stdiowanie czegos dla papierka nazywasz ambicjami? ,stara sie, poswieca temu swoj czas No wlasnie, tylko po co? . noi coz tegop ze z prostej rodziny??a ty jestes z rodziny Czartoryskich ?? Nie, ale nie z prostej

Gość nunananaana
acha i zapomnialam jeszcze dopisac ze ta ciota wolne chwile spedza na kafeterii :) buhaha

Gość zeeenek
:)

Gość nunananaana
napisalam ze wiekszosc osob tak robi, moze ona lubi ten kierunek, niech nie marnuje zycia chlopakowi, przeciez ta dziewczyna moze zrobic jeszcze kariere, roznie w zyciu bywa,zreszta nie bede kontynuowac rozmowy, widac ze ciota jestes pewnei brzydal bez kolegow nara

Gość zeeenek
napisalam ze wiekszosc osob tak robi, moze ona lubi ten kierunek, niech nie marnuje zycia chlopakowi, przeciez ta dziewczyna moze zrobic jeszcze kariere, roznie w zyciu bywa,zreszta nie bede kontynuowac rozmowy, widac ze ciota jestes pewnei brzydal bez kolegow nara Dokladnie, niech sama sie okresli co chce robic w zyciu, a poki co niech celuje w kasjera lub magazyniera, bo jesli robi studia dla papierka, to zapewne pracy predko nie zmieni:)

Gość nunananaana
zeeenek milego zycia w samotnosci bez kobiety:))) widac ze masz nasrane w mozgu bez znajomych pewnie nikt ci czesc n a ulicy nie mowi i musisz sie spelniac na kafe:D

Gość zeeenek

Gość nunananaana
pracowalam w takim jednej instytucji panstwowej, byli tam informatycy,takie cioty ze szok z brzuszkami od siedzenia przzed kompem, i bez lasek oczywiscie.pewnie takie cos jak ty baloby sie isc na silke bo tam normalni mezczyzni sa ...a samotne popoludnie zamiast spedzac z plebsami kolegami ktorzy pracuja fizycznie siedzisz sam na kafe i budujesz wirtualnie swoj wizerunek,,ciekawe...miales ciezkie samotne dzicinstwo??przezywali cie w skzole?

Gość zeeenek
ochłoń trochę:)

Gość laurarara
nunananan sądzę, że jedyne co Informatyk ma to trochę kasy od rodziny i poprzewracane w głowie. Wydaje mu się, że wyuczenie się na pamięc linijek kodu to wielka inteligencja haha nic bardziej mylnego. Wolę ludzi, ktorzy mają pasje - wszystko co nie jest komputerem bo przed kompem mogą siedziec ludzie tylko i wyłącznie - zakompleksienie, bez pasji, bez przyjacioł. Przed kompem mozna spędzić godzinę lub pare dziennie OK ale nie całe zycie hahaha

Gość zeeenek
A przed kasa fiskalna?:)

Gość nunananaana
hehe no wiesz, on na bank musi byc zakompleksiony ktory normalny facet siedzi na forum uczuciowym dla bab:)niech sie pokaze na skype wysmieje go, brzydal na bank

Gość zeeenek

Gość nunananaana
zeeeenek podnieciles sie ze z kims rozmawiasz??

Gość zeeenek
Osoba/osoby nie zdaja sobie nawet sprawy, ze nieswiadomie potwierdzaja glowne tezy tej dyskusji:)

Gość nunananaana
a ja mam taka teze jak to co napisalam wyzej, jestes aspoleczniakiem bez znajomych i chcesz wybudowac swoj wizerunek na forum, probujesz wkrecac sobie i co najglupsze innym ze jestes wiecej wart niz ta kasjerka. zycie outside jest dla ciebie za ciezkie i trudne , chcesz byc lepszym na kafeterii dla kobiet:D, nizej upasc nie mogles:)ciekawe co ty masz w domu pewnie lalke gumowa bo zadna cie nie chce

Gość zeeenek
Pisz pisz, nikt lepiej w calej tej dyskusji nie pokazal na czym polega roznica pomiedzy kasjerka z prostej rodziny, a wyksztalcona kobieta na poziomie:) Teraz juz kazdy bedzie mniej wiecej wiedzial o co chodzilo autorowi topicu:)

Gość laurarara
nunananana absolutnie 100% racji, ciężko mi dodać coś od siebie bo wszystko powiedziałaś

Gość laurarara
Poza tym ja tez skonczyłam informatyke i wiem jakie głąby ja kończą - i znajdują pracę - co gorsza - naprawdę - wyuczenie się linijek kodu jest absolutnie dla każdego głąba - nic w tym trudnego. :))) spotykałam się w swoim zyciu z wieloma osobami ale nigdy nie śmiałabym wątpić w kogoś bo ma gorsze studia, wszystko zależy od tego co człowiek sobą reprezentuje i co ma w sercu i jakie ma pasje

Gość zeeenek
Obawiam sie, ze nic nie skonczylas:)

Gość nunananaana
laurarara :) a moze skonczmy juz dysputy z tym czlowieczkiem,przeciez on sie cieszy ze pisze z kobietami, juz mu starczy

Gość laurarara
a widac autor tematu jest bezmózgiem zapatrzonym w siebie i komputer, lepiej dla tej dziewczyny jak dasz jej spokój. Bezmózgi takie jak ty powinny trzymac się razem więc znajdz sobie panne gwiazde z okładki z dobrymi zarobkami i zyjcie zdrowo. Wątpie zeby myśląca dziewczyna nawet po medycynie chciała takiego pustaka, który ma takie zapatrywania na swiat

Gość zeeenek
spotykałam się w swoim zyciu z wieloma osobami ale nigdy nie śmiałabym wątpić w kogoś bo ma gorsze studia Ja tez, ale to jeszcze nie powod, zeby autor mial wiazac sie z kasjerka. , wszystko zależy od tego co człowiek sobą reprezentuje Dokladnie, a co reprezentuje sobie kasjerka czy inna kobieta pracujaca fizycznie? i co ma w sercu i jakie ma pasje Bla bla bla:)

Gość laurarara
nuananan no właśnie może on sie pochwali kolegom, że sobie flirtował hahaha dobra kończmy bo mi cisnienie podniosł pajac jeden

Gość zeeenek
laurarara a moze skonczmy juz dysputy z tym czlowieczkiem Naprawde sadzisz, ze nie widac, ze piszesz z 2 nickow?:)

Gość nunananaana
ja to nawet zaluje ze skonczylam studia dzienne ,moglam isc odrazu do pracy, moi znajomi poslzi odrazu do pracy i zarabiaja teraz wiecej ode mnie. mam w rodzinie osoby po technikum a sa bardziej oczytane ode mnie nie wiem czy im kiedykolwiek dorownam. ja nie widze roznicy miedzy osoba po studiach a po liceum, to co sioe zalicza na studiach sie zapomina

Gość nunananaana
hahaa nie pisze z 2 nickow wariacie!jeszcze nie jestem na tyle jebnieta

Gość zeeenek
hahaa nie pisze z 2 nickow wariacie!jeszcze nie jestem na tyle j**nieta No z tego wynika, ze jestes:)