Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja.jestem.normalna

świat ześwirował :o :o

Polecane posty

Gość ja.jestem.normalna

na przystanku autobusowym było tyle upośledzonych fizycznie ludzi że się po prostu bałam :o facet, z psychopatycznym wyrazem twarzy, niziutka, stara kobieta z wielkim garbem, facet o niewiarygodnie dużej głowie, z równie niewiarygodnie dużym nosem :o w sklepie spotkałam kobietę o tak szeroko osadzonych oczodołach, że wyglądała jak jakiś mutant z kiepskiego horroru. co to kurwa ma znaczyć? jakiś zjazd mutantów? w dupach Wam się poprzewracało?! dziś ostatni dzień szkoły, a zamiast cieszyć się wolnością, to zeświram tu zara ;>

Gość cham666
kosmici atakują!

Gość może, być może
żadnej litości nie czują :D

Gość ja.jestem.normalna
a wczoraj mi jakieś małe szwabskie dzieci głaskały psa :o i wołały szlamy małe : deutschland!deutschland! no czaicie taką akcję? :o:o

Gość ja.jestem.normalna
a kilka dni temu na lotnisku pojechałam przywitać piłkarzy portugalskich i widziałam, że wylądowały dwa samoloty, z jednego samolotu wyszli pasażerowie kulejący na prawą nogę a w drugim samolocie byli kulejący na lewą nogę, chyba był zlot kulejących ?

Gość ja.jestem.normalna
dobra.. może nie do końca wołały deutschland, ale coś po niemiecku w każdym razie!

Gość ja.jestem.normalna
zayebałam skurvysynów

Gość ja.jestem.normalna
ja to mam życie jak w Madrycie lub na koziej pycie

Gość ja.jestem.normalna
i sandały z koziej pały

Gość ja.jestem.normalna
Na raz ogarnęła mnie nieznośnie sprośna wizja jak oddaje się im wszystkim na przystanku. Ogarnęły mnie kaskadowe spazmy rozkoszy na myśl o tym iż pragną mego doskonałego ciała i równie pięknej duszy:)

Gość ja.jestem.normalna
garbus tak mocno mnie podnieca że muszę czasem użyć paleca

Gość ja.jestem.normalna
niski z wielkogłowym kochali się ze mną na garbie babci a szerokooka łypała na tramwaj linii osiem któren miał zawieść mnie wprost pod wejście do biedronki gdzie zorganizowano wyprzedaż "piwnych pakietów kibica"-osiem złotych za sztukę.:):classic_cool:

Gość ja.jestem.normalna
gdy zaś kulawy czasem przyśni mi się od razu w mych majtkach pojawia się kisiel

Gość ja.jestem.normalna
przytoczę Wam pewną sytuację... Kiedy to, wracając ze szkoły zaczepił mnie pewien facet. Pyta, czy możemy porozmawiać na temat wiary. Niechętnie zgadzając się na tę konwersację, rozsiadam się wygodnie na ławeczce, a obok mnie przysiada ów facet. Z miejsca, bez żadnych wstępnych uprzedzeń, na bezczelnego, jak ostatni prostak, chwyta mnie za nogę, odzianą jedynie w jedwabną różową pończochę i szwedzkiego bucika. Osłupiała, w trybie natychmiastowym strzepuję ową rękę, owego faceta, i z największym i najbardziej dramatycznym oburzeniem w głosie wołam o pomoc. Ów facet, zaniepokojony całą sytuację, próbuje mnie uspokoić, kładąc swoją tłustą dłoń na moich ustach :o I wtedy... poczułam ostrą woń rybną ulatniającą się z owej dłoni. Jak mnie szarpnie! Do przodu! Do tyłu! I tam, i nazat - czuję jak mi wymiociny krętą i zawiłą drogą pokarmową jeżdżą z góry w dół! Jak nie beknę! Chrząknę! Rynkę! Facet w ciągu ułamka sekundy stoi 2 mety za mną! Parcha, śwista, pluje, klnie. Po kilku chwilach, siedzę na ławeczce, jak gdybym dopiero co nie wyrzygała na faceta całego swojego obiadu (w którego skład wchodził: kurczak w rożna, pieczone ziemniaczki z koperkiem, oraz mizeryjka ze świeżuteńkich ogóreczków). Facet podnosi na mnie wzrok, patrzy, i się zbliża! Coraz bliżej jest już i... Do mnie z tekstem: przez takie zafajdane dziewuchy jak Ty, Jezus opuścił ludzkość:o no poyebało go czy ki chuj?

Gość ja.jestem.normalna
Jednakże mimo całokształtu,zresztą jakże wyrazistego,procesów fizjologicznych składających się na mą reakcję odrzucenia wobec tegoż zboczonego i obleśnego typa,odkryłam u siebie nutę podniecenia.Mianowicie wspomiany "zapach rybi"jego dłoni nie wziął się z powietrza a z okolic mych i stref erotycznych które śmiał on dotykać w trakcie szamotaniny. I to właśnie był organiczny symptom podniecenia jakie ów sztukmistrz słowa na pozór obrzydliwy sprawnie i bez mej pełnej świadomości wywołaj. Umysł nadążył jednak za nim i antypatia do owego typa przerodziła się szybko w pożądanie głębokie niczym mariański rów którego typ w krótkim czasie kosztował już za mym pełnym przyzwoleniem w pobliskich krzakach. W trakcie orgii naszej kłębiło mi się jedno w głowie zdanie zasadnicze-"Świat zwariował!!!!Dochodzę!!!!" :classic_cool::O:(:):)

Gość jak zwykle świetny
teks - grunt to kierować energie we właściwą strone :D