Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kostek Rubik

Otyłe kobiety, czy wy macie wymaganie względem wyglądu facetów?

Polecane posty

Gość Kostek Rubik

Czy nie zwracacie uwagi np jak facet też jest gruby. Sporo kobiet płacze, że nie może faceta znaleźć i przychodzi do głowy, że szukają księcia z bajki zamiast zejść na ziemię.

Gość attttt
otyłe to jakie? ile ważace przy jakim wzroście?

Gość ja jestem otyla i problemow
nie mam a wymagania wysokie. nie narzekam na powodzenie. mam 173 i 83 kilo no i co z tego?

Gość Hania1989
200 kg przy wzroście 146 ?

Gość bhjbuj
uwazasz, ze otyla kobieta nie pma prawa miec zadnych wymagan i powinna skakac z radosci, ze wo ogle ktos laskawie na nia zwrocil uwage, nawet jesli ten ktos bylby oblechem?

Gość attttt
porównując proporcje (Jones) to jestem otyła. szukam fajnego faceta - nie musi być bardzo chudy, ale też nie gruby. przeszłam więc na dietę.

Gość Hania1989
Mam szalone powodzenie , lubię szczupłych wyżelowanych lalusiów , gardzę grubasami !

Gość attttt
ważę 77 kg przy 165 cm

Gość Kostek Rubik
Uważam, że jeśli kobieta jest zaniedbana, a otyłość za takie coś uważam, to jest hipokrytką jesli sama nic z sobą nie robi a celuje w przystojniaków.

bys sie zdziwil ilu sie za mna slini :-O a wymagania mam i bede miec niedorobie beznadziejny ty :-O

Gość buziakwpyszczek-p
zadbane otyle panie to jeszcze no nie bez przesady z ta otyloscia . dziewczyny pasuje wam ta nie chcecie troche zrzucic dla zdrowia na pewno to lepsze ?

attttt - no ja przecież żartowałem, w zasadzie jeśli to nie jest przecież jakaś hiper otyłość, to w zasadzie to aż takiego znaczenia nie ma, czy ważysz przy 165cm 55kg, czy 60, czy 77.

Gość huihui
widze, ze masz strasznie ograniczone myslenie - gruba - zaniedbana, szczupla - mega zadbana, nawet jak smierdzi:D

tak mi pasuje oraz mojemu partnerowi - O ZGROZO- jeszcze bardziej :-) nie mozesz sobie wyobrazic ze sa mezczyzni ktorzy lubia troche wiecej ciala co?? no to masz faktycznie straznie wyprany mozg reklamami itp itd . moj facet mowi ze wiecej niz 5 kilo nie wolno mi schudnac i ze prawdziwy facet lubi puszyste kobietki. a wiec zaakceptuj ze sa kobiety ktora lubia siebie takie jakie sa i sa szczesliwe oraz ze istnieja faceci ktorzy lubia otyle babki..i tyle w temacie.

Gość zauwazam dosc czesto
ze grubaski maja wieksze wymagania niz prawdziwie ladne zadbane i szczuple dziewczyny

Gość Kostek Rubik
Niedorobie :) Za to ty się jak widać dorobiłaś nie tylko kilogramów, ale i tłuszcz ci mózg oblepił. Najgorsze połączenie otyła i głupia.

Gość piniondze to nie fszysko
faceci chyba faktycznie lubia ciałko, moj narzeka ze moglabym troche przybrac.

Gość fewfewfwefewfewfewfewf
A ja jestem szczupła kobieta i mam powodzenie u przystojnych tez ,ale wybrałam sobie przecietnego :P

Gość fewfewfwefewfewfewfewf
wiec nie zbyt rozumiem podejscie kobiet co powodzenia nie maja ,a marza o ksieciu

Gość lologgh
kobiety po ciazach tyja .ale jak widze mlode kobiety bardzo otyle to ......teraz otylosc szerzy sie w podstawowkach dzieci sie obrzeraja maja malo ruchu i takie sa skutki

glupi to jestes ty skoro zadajesz takie durne pytania ! jeszcze raz ci powtarzam ze nie kazdy chce i musi sie podporzadkowywac modzie.. a ciebie pewnie nawet gruba nie chce :-O

a tak na marginesie to zawsze mialam przystojnych facetow i szczupla nie chce byc .

Gość no a ja nigdy
nie zrozumiem myślenia ludzi :O zawsze mówią, piszą o grubych, a to, że jest wiele wysuszonych dziewczyn u których widać każdą kość to nic, można to przemilczeć i one mogą mieć wymagania, bo przecież są "szczupłe" :classic_cool: a jak założą strój kąpielowy to już w ogóle wyglądają jakby przyleciały z Afryki

Gość Kostek Rubik
Akurat ja bym grubej nie chciał, a i ona by ze mną nie wyrobiła, bo w domu nie znalazła by słodyczy, słodkich napojów itp. Dodatkowo prowadzę bardzo czynny tryb życia i otyła by tego pewnie nie wytrzymała. Na szczęście z żoną pod tym względem się dobrałem. Co do zaniedbania to nie mam na myśli wyglądu menela i smrodu, ale po prostu otyłość jako taką. Reklama nie ma tu nic do rzeczy :) Poza chudością, a otyłością jest jeszcze zdrowy wygląd, choć osoby z nadwagą wyparły ze świadomości, że istnieją kobiety zdrowe i szczupłe.

Gość slodkobedziejutro
otylosc to choroba niektore chude tez zle wygladaja wiadomo ale male piersiatka sa dlatego ze nie maja tluszczu jak przytyja to sie powiekszy . zadna laska nie chce byc mega chuda chyba ze choruje na anoreksje

ja tez jestem zdrowa. Dziwie sie ze zone znalazles :-O popytaj sie facetow to wielu tobie powie ze chuda laske w domu ma na pokaz a w lozku puszysta by chcial. I ti nie moje slowa tylko po prostu czesto to slyszalam. A jesli znalazles zoneto daj innym ludziom zyc bo i grube kbiety maja prawo do wymagan. Jestes tepy jak but :-O

Gość poliwyczlekmkkkk
slodyczy mozna troche jesc ;D ale jak widze grubasy obzerajace sie hamburgerami codziennie w galeri handlowej to na prawde dziwie sie ze one o siebie nie dbaja.a co dopiero po ciazy , no i te roztepy !!!!!

Gość bvgftrz
masz swoją babe to sie jej trzymaj o co ci chodzi marudo ?