Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kris 999

Dlaczego pijane zawsze dajecie dupy?

Polecane posty

Gość kris 999

Dlaczego pijane zawsze dajecie dupy?

Gość lookhlyjikuyjyiokjik
bo jak się jest pijaną to można się zachowywać odważniej i rano zrzucić to na to, że się wypiło. jest wytłumaczenie.

Gość kris 999
jak dla mnie to żadne wytłumaczenie

Gość efwefe
a Tyś taki święty? co Ci do tego. Chcą, dają. Nie chcę nie dają. Żal Ci, że Tobie nie dały?

Gość kris 999
Właśnie dały.Stąd moje pytanie czemu jesteście takie beznadziejne w swym tłumaczeniu

Gość lookhlyjikuyjyiokjik
dla mnie jest. na trzeźwo jestem nieśmiała, a jak wypiję to czuję, że żyję i mogę wyrywać tych co mi się podobają. na trzeźwo nie miałabym odwagi podejść do pewnych mężczyzn, a dzięki temu, że sobie popiłam miałam często bardzo udaną noc. na pewno nie żałuję.

Gość efwefe
i co, źle sięz tym czułeś że dały? albo źle się czuleś w tarkcie? Skoro one dawały, a TY brałeś, to nie jesteś lepszy. sam brałeś w tym udział i mozna spytać, czemu brałeś pijaną dupę? :)

Gość do kris 999
Chyba ty im dałeś. To kobiety biorą. Biorą penia, do ust, albo do cipki. Fizycznie to mężczyzna daje kobiecie.

Gość kris 999
może masz rację

Gość kris 999
Tylko te wasze tłumaczenia są tak beznadziejne,nie wierzę że nie macie choć trochę kontroli

Gość kris 999
Żadnego tłumaczenia.Szmaty i tyle.

Gość kris 999
O i jest moja ulubienica Vera

Gość Pillot Pirx
a ty upijasz laskę aby była łatwiejsza bo na trzeźwo zadna cie nie chce? :O

Gość kris 999
Hej

Gość mokry worek
ej ziomek wybierz te najlepsza nie pierwsza lepsza nie ta co wszyscy pieprza

Gość kris 999
Nie wierzę że się tak upijają że nic nie pamiętają i nie wiedzą,wiedzą dobrze wszystko

Z tego samego powodu, co ty kozakując po alkoholu do silniejszych od siebie. Normalnie byś odpuścił zdając sobie sprawę że jeden cios w japę cię powali. Ale nie po alko. Tak same one. Popadają w podobny stan egzaltacji, czują potrzebę rżnięcia się, oddania facetowi i tyle. :O Po co te rozkminki skoro wszyscy wiedzą jak jest 💤

Gość kris 999
to znaczy szmaty

Trochę zezwierzęcenia. :P Pochodzimy z tej planety a tu podtrzymanie gatunku jest najważniejsze. I nieświadomie wszystko w tym celu się robi. :P

Gość madry inaczej
bo to dla dziwek harówa

Gość kris 999
Vera a twoje zdanie

Gość ROZGNIEWANA
jak sie ktos puszcza to obojetnie czy po alkoholu czy bez niego. a jak nie, to dowolna ilosc nie zrobi z kogos czlowieka.. latwiejszego ;) glowa pijana = doopa sprzedana, nie sprawdza sie zawsze i wszedzie, zapewniam was

Ja nie mam zdania. Nie miewam przypadkowego seksu (bo jestem brzydka :classic_cool:) a z partnerem to też nie po alkoholu, bo on nie pije wcale a ja po alkoholu jestem śpiaca. :) Miłego wieczoru! 👄

Gość studentka UMK 22
a ja gdy się napiję, to jednak sie kontroluję. zdarzyło mi sie całować z paroma nowo poznanymi kolesiami (nie naraz, oczywiście) po alkoholu ... ale gdy oni - a kilku owszem - zaczynali mnie macać lub zapraszać do siebie, to trzeźwiałąm od razu i było stanowcze NIE. wolę seks na trzeźwo, po 1-2 lampkach wina a nie nachlana, i wolę go z kimś, kogo znam dłużej niż kilka godzin ....

Gość kris 999
Myślę że dajecie dupy w sposób świadomy,wymówka jest wciąż ta sama ale wy w nią tylko wierzycie

Gość boond
zaliczyć pijaną to żaden problem ale kultura i sztuka oprzeć się pijanej to jest geniusz a nie zaliczać jak leci i się tym chwalić chamstwo w państwie

Od kiedy dziewczyny z drobnym wałkiem, wyglądającym jak koło ratunkowe nazywają się "brzydkimi" , vero ? Lepiej przyznaj się że litościwie spoglądasz na patyk, by chociaż jakiś zakręcony przystojniacha spojrzał na niego i wpadł na genialny pomysł po dotykania Ciebie ;) Jak w końcu coś zjawiskowego. :P :P :P