Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska !!!!!!!!!!!23232

mam 21 lata a moja matka dzisiaj mowi :

Polecane posty

masz być o 22 w domu ! bo wychodze z kolezankami, sluchajcie mam tego dosc!!!!!!!! mowi ze skoro ejstem na jej utrzymaniu to mam sie jej sluchac, chyba trzeba sie juz na serio wyprowadzic bo ona nie jest normalna.

Dodatkowo zdarła ze mnie pończochy, schowała gorset oraz szpilki i zabrała portfel z kondomami.

na szczęście pejcza, kajdanek i knebla nie zauważyła. maski z kolcami też nie. więc tak jak planowałam wrócę o 4 rano. jupi! :classic_cool:

Gość bhamber
Nie znajdzie pracy bo szef będzie kazał być na 8.00 w pracy, a ona będzie na nie.

Gość seyonra
hehe też mam tyle samo lat i sytuacje identyko;) tylko u mnie jest taki tekst jak gdzieś wychodze to matka ze starym odrazu mówi o krótej mam być a jak sie sprzeciwie to z morda ze do puki mieszkam pod ich dachem to oni \o tym beda decydowac;(

Gość TRAMALL
I MA PELNA RACJE,A POTEM CIAZA,NARKOTYKI ALKOCHOL..GOWNIARSTWO CHCIALOBY BYC DOROSLE

Gość miałam to samo
Znalazłam prace zarobiłam na wyjazd z Polski i nawet I'm nie powiedziałam ze wyjeżdżam. To było 8 lat temu. Dzisiaj mam męża i mimio to czuje się wolna. W domu z rodzicami czułam się ubezwlasnowolniona.