Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny facet toja

Czy prostytutka się podnieca?

Polecane posty

Gość fajny facet toja

Ponieważ nie wiem jak się zabrać za szukanie kochanki postanowiłem skorzystać z usług dam do towarzystwa. może ktoś doświadczony podpowie: czy taka pani odczuwa przyjemnosć z seksu, czy odczuwa podniecenie - czy to dla niej tylko praca? to byłoby żenujące gdyby cały czas udawała

Gość fdgfdgdfgfdgdffffdsds
Przecież ty nie będziesz wiedział, że udaje. Z tego co mówią prostytutki to podniecenia nie odczuwają, ale tak grają, że się nie zorientujesz, więc się nie bój.

Gość fajny facet toja
Kurde chciałbym znaleźć kogoś z kim można by odczuć prawdziwą przyjemność z seksu, a nie takie teatrzyki.

Gość jurgen z danii
znam takie co odczuwają przyjemnośc ale to pewnie wyjątki

Gość jhyvjv
Czy prostytutka się podnieca?O tak!Gdy liczy kasę ma przyspieszony oddech:D

Gość jurgen z danii
to też

Gość to z tą kasą
było świetne :D i trafione w dyche,a tak na powaźnie,to myśle,źe nie odczuwa podniecenia ani źadnej przyjemności,ciesz się,źe nie rzyga podczas stosunku:D. Podobno są teź kobiety,które mogą się pieprzyć na okrągło ,to chyba jakąś tam przyjemność z tego ruchania czerpią:D

Gość jurgen z danii
jakby tego nie lubiły to nie robiły by jako prostytutki

Gość To prosteee
Prawda jest dziś chyba nie ta Prostytutka tez kobieta Jak ja dobrze przyfilujesz Orgazm jej zreasumujesz Przecież to dziś nic nie zmienia Każdy lubi pierdolenia. I chodź smutek mi to słuchać Chciał bym sobie dziś poruchać^^

Gość holirio
co za wierszyk, no padlem ;d ja mialem przyjemnosc kochac sie z paroma dziewcyznami znalezionymi na Roksie i nie wiem czy nie udawaly, ale mialem wrazenie ze robota im sie raczej podoba ;)

Gość do holirio
Ty się z dziwką KOCHASZ? trzymajcie mnie ludzie :D oczywiście, jak jakieś nimfomanki albo luksusowe to może i mają jakąś przyjemność ale faceci nie oszukujcie się, większość tylko chce skończyć i zgarnąć kasę, dla nich to praca, widzą takich chujków po kilku dziennie co najmniej i co, sądzicie, ze z z kilkuset których dotychczas miała Wy się wyróżnicie?:D