Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milkahopexxx

Co o tym myśleć..???

Polecane posty

Jestem ponad 2 miesiące po ślubie... i już jest coś nie tak.. Już dwa tygodnie po ślubie odkryłam że mój mąż przegląda ogłoszenia matrymonialne z okolicy w której mieszkamy... może nie zauważyłabym tego gdyby nie to ze przez przypadek przeczytałam sms w jego telefonie - " jestem zainteresowany twoim ogloszeniem " po sprawdzeniu okazało sie ze to ogłoszenie typu " szukam sponsora"... załamało mnie to i zaczęłam sprawdzać wszystko.. przede wszystkim historię przeglądanych stron i czego się dowiedziałam .. że mój mąż już przed ślubem cały czas oglądał takie ogłoszenia ... Starałam się to trzymać w sobie ale iestety nie udało się i chcialam o tym porozmawiac z nim... na początku się wkurzył potem głupio tłumaczył ze pomaga koledze w czymś ale nie może mi powiedziec o co dokladnie chodzi.. dałam spokój chociaz caly czas o tym myślałam obwiniałam się że jestem beznadziejna... Co się dzisiaj okazało codziennie przegląda te ogłoszenia a co gorsza pisał do jednej z tych kobiet i chciał sie z nią spotkac czy sie z nia spotkał tego nie wiem chociaż w tym dniu w którym do niej pisal to podobno spotkakał się z kolegami " na piwo" .... juz kompletnie nie wiem co mam z tym zrobic... jestem załamana... przecież jesteśmy młodym małżeństwem ... wiec po co on to roobi??....

Gość nawaho
moze po to zebyś sie nie nudziła i zakładała takie durne temaciki ?

Gość bhamber
Jesli robił takie rzeczy przed slubem to jestes kolejna naiwna licząca że mąż się zmieni po slubie.