Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychodzacy z redtuba

z czym jecie jajecznice?

Polecane posty

Gość wychodzacy z redtuba

bo ja z keczópem,wlasnie wsónołem z 4 jajec:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czy jestes prawiczkiem
a ja jem jaja z musztardom :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z boczkiem
z boczkiem upieczonym na skwarki i duuuuuuuużo szczypiorku. Mniam. Na maśle oczywiście. I z wyciągniętymi skrętkami z jajek :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wychodzacy z redtuba
z pieczarami tez jem ale i tak mósi byc keczóp:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wychodzacy z redtuba
a co to som te skrentki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czy jestes prawiczkiem
skrętki marihułanki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość okropnetojest
to chyba o te babole chodzi co w jajkach sa :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wychodzacy z redtuba
a jedliśta kiedy z warzywami na patelnie?zajebiaszcze ino czeba ziemniaki powyjmowac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wychodzacy z redtuba
to co wy za jaja jecie ja mam wjejskie jaja i tam nie ma zadnych skrentkow,takie cos na biologji bylo to takie bakterie jakies nie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Nigdy nie wiem co tu wpisać
ja z cebulką, kiełbaską, serem i z keczupem :D i z bułeczką z masełkiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość okropnetojest
mowie, ze to te babole a nie bakterie :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z boczkiem
http://fizyka.bloog.pl/id,6485674,title,kilka-sztuczek-z-jajkiem-oraz-inne-rewelacje,index.html - to są takie nici, które jak nie wyciągniesz to potem się ciągną w jajecznicy - dla mnie bleeeee.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czy jestes prawiczkiem
ja wam powiem co jest najlepsze! ugotowany goracy ryz i na to jajko surowe, wymieszac, jajo sie zetnie i jest pychota :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
z boczkiem i żółtym serem. Pyycha. Idę robić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z boczkiem
Ja jajka kupnego nie przełknę, chyba, ze jako panierka i resztę wylewam. Jajecznicy z kupnych bym nie zjadła. Dostaję co tydzień 10 jaj od kur, które hodują moi rodzice. I zarówno te jaja jak i ze sklepu mają skrętki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Nigdy nie wiem co tu wpisać
nikt Cie nie pytał jakie jesz jajka tylko z czym jesz jajecznice :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wiejskie jajka i mleko to główne źródło zarażeń gruźlica ;/ nie bez przyczyny w sklepach jajka się naświetla UV

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość okropnetojest
i o skretki tez cie nikt nie pytal :P a zreszta to nie skretki, tylko babole! i tyle

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wychodzacy z redtuba
hój z gruzlicom grunt ze smaczniejsze o wiele:D sprobuje nastepnym razem z ziemniakami jeszcze:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wychodzacy z redtuba
a czego ten rysz mósi byc goroncy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja jem na maselku z szynka, cebulka i pieczarkami:) aaa i obowiazkowo z musztarda, inaczej nie tkne:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czy jestes prawiczkiem
zeby sie jajko ścięło ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość z boczkiem
Pytanie jest z czym, to mogę napisać i bez czego, czyli bez skrętek. Ktoś napisał, że skrętek nie ma w jajkach wiejskich, to napisałam, że są, bo ja tylko takie jem. I to są skrętki, babole to Ty może masz w nosie, nie w jajku. I jeszcze jedno - nie masz takiej mocy, by zabronić mi pisać co chcę :D Więc się nie pluj.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja się zaraziłam salmonella właśnie z takiego jajeczka domowego. A tak w ogóle to jem jajeczniczkę z kiełbaseczką, albo boczusiem i cebuleczką, Tak tradycyjnie :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość czy jestes prawiczkiem
no_leaf_clover jakbys obrabiala jaja termicznie to bys sie salmonella nie zarazila

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość okropnetojest
napisz jeszcze najlepiej referat na temat tych baboli :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wiem, ale tego nie zrobiłam, bo uznałam, ze takie domowe to na stooo procent jest ok. Mój błąd. Teraz każde jedno jajo obrabiam termicznie, czy ze sklepu czy z domowej kurki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a jaa lubię
ze świeżym koperkiem i natką pietruszki, po tyle samo + szczypiorek może być i przepychota, ostatnie moje odkrycie :) Ostatnio jak chciałam unowocześnić jajecznicę, dodałam czosnku granulowanego - z odrobiną dobrze smakuje. A tak w ogóle to gustuję w omletach :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×