Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geth

24-letnia dziewica. jaka reakcja facetow?

Polecane posty

Gość geth

czy to jakis problem, czy moze bez znaczenia, a moze na plus?

Gość tak stara dziewica
to już zostanie do końca życia dziewicą, tak jak fiku mikuu

Gość człowiek z nad morza
ani + ani - ..pytanie raczej dlaczego tak wyszło ?

Gość słodkie dziewczę
zależy od faceta i jego zamiarów wzgledem ciebie

Gość geth
no jaka bylaby u Was rekacja. wyszlo tak, bo nie spotkalam odpowiedniego, mialam okazje, ale nie wykorzystalam ich i nie zaluje wcale.

Gość goingdownforher
szczerze to duzy plus, a jak wiadomo swiadczy to, o tym ze nie bylas z byle kim i ze sie szanujesz ;-)

Gość no to powiem ci
że masz potencjalnie 10000PLN w keszu na trudne czasy :D I nie pitol, że mogłaś, chyba z dildo...

Gość zeeenek
Podejrzana sprawa. Cnotki niewydymki to klody zazwyczaj cienkie w lozku

Gość gotikooo
mój facet nie zareagował jakoś specjalnie jak się dowiedział o moim 23letnim dziewictwie, może dlatego bo wtedy się przyznał do swojego 29letniego prawictwa i wtedy to ja zdębiałam :D

Gość witaj autorko
witaj autorko, mam 25lat od niedawna i tez jestem dziewicą :)

Gość słodkie dziewczę
tu nie mało normalnych facetów, normalny facet nie będize miał z tym problemu, wręcz przeciwnie, ucieszy się

Gość słodkie dziewczę
* tu mało

Gość geth
no jasne, moge sie okazac kloda, moge sie okazac wyposzczona kotka:P wiecie jak to jest, do pewnego wieku nie bylam zainteresowana zwiazkami, bylam tez zakompleksiona, pozniej gdy mi przeszlo, to nie trafialamna kogos z kim chcialabym byc, albo jelsi trafaialam, to nie zawsze ja bylam ta wymarzona dla niego. w sumie takich goroacycha kcji, ktore moglyby przejsc w seks mialam 3, czyli 3 okazje. moze jestem troche cnotka niewydymka. mozliwie, skoro jestem dziewica w tym wieku:)

Gość zeeenek
Nie wiem czy cnotka niewydymka i kloda w lozku to powod do zadowolenia

Gość geth
wow, 29-letni prawiczek!!

Gość Moze_ten_odpowiedni
bywa ... czym tu sie ...

Gość witaj autorko
głupie stwierdzenie- cnotka niewydymka cnotką można być z wielu powodów i na pewno jest sporo facetów, którzy szukają dziewicy bo nie chcą być "którymś tam z kolei"

czy wy myślicie, że dziewictwo to jakiś nie wiadomo jaki skarb? to stan, przejściowy, przejściowy zazwyczaj, bo są osobniki trwające w tym stanie do końca swoich dni, znam takie...

Gość zadwd
Dziewica w tym wieku to skarb. To jak wygranie szóstki w totolotka.

Gość geth
ja w sumie nawet specjalnie nie chcialabym, zeby facetowi strasznie zalezalo na moim dziewictwie.w sensie, fajnie, jakby nie myslal, ze cos ze mna musi byc ne tak i cieszylo go to, ale nie chce, zbey to byla dla niego moja najwieksza zaleta. czasami jak naczytam sie tutaj odeologii prawiczej, to rece opadaja, ze dziewica i tylko dziewica, straszne to.

Gość goingdownforher
wiesz nie ma co sie dziwowac, ze w takim wieku mozna spotkac prawiczka, prawda jest taka, ze wielu facetow pisze, ze mialo kobiety, lub mowi o takim stanie, zeby sie popisac przed kolegami czasem 😴

Gość zeeenek
głupie stwierdzenie- cnotka niewydymka Calkiem trafne. Po co facetowi 24 letnia baba ktora nie lubi sie bzykac. To nie wrozy dobrze na przyszlosc.

Gość witaj autorko
ja nie chcę być dziewicą do końca swych dni- to jasne jak słońce, ale znowu oddać się komuś całym ciałem tylko dlatego żeby ludzie nie mówili na mnie "cnotka" to tez nie jest powód do dumy i raczej brak godności do siebie samej...

Gość witaj autorko
zeeenek! a gdzie napisałam ze nie lubie się bzykać, skąd Ty to mozesz wiedzieć skoro mnie nie znasz i nie wiesz czy mam na to ochotę?!

Gość Moze_ten_odpowiedni
bez przesady z tym dziewictwem tu nie chodzi o blone ani korzysci msterialne czy porównywanie do 6 w lotto tylko o normalne stosunki miedzy ludzkie szacunek milosc itp

Gość zeeenek
Nie lubisz seksu i dorabiasz sobie do tego jakas ideologie. A ze w wieku 24 lat nie masz faceta i jestes dziewica oznaczac moze tylko jedno. Jestes pasztetem.

Gość geth
ale to, ze jestem stara dziewica nie ozacza, ze nie bd lubila sie bzykac. po prostu nie znam tego, ale przyznam, ze chcialabym juz poznac. i nie chodzi o to, ze czekam na milosc zycia. nie. czekam na kogos odpowiedniego, ale nie musi to byc ten jedyny. powiem nawet, ze chcialaybm sprobowac seksu z kilkoma facetami. po prostu swoje zycie seksualne zaczne troche pozniej niz zaczyna je przecietna polka.

Gość słodkie dziewczę
mnie nikt nie kochał naprawdę, albo to ja nie czułam nic tej drugiej strony i tak czas mija :) nie afiszuję się ze swoim dziewictwem, bo facet ma mni pokochac za to kim jestem a nie za ten jeden szczegół

Gość zeeenek
gdzie napisałam ze nie lubie się bzykać, skąd Ty to mozesz wiedzieć skoro mnie nie znasz i nie wiesz czy mam na to ochotę?! Nie musialas pisac. To prosty wniosek. Jesli kobieta ma 25 lat i nie uprawiala seksu, to znaczy ze jej ten temat nie interesuje. A to zle wrozy na pszyszlosc jesli chodzi o faceta.

Gość geth
a wy, inne stare dziewice jak czujecie sie ze woim stanem?:)