Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geth

24-letnia dziewica. jaka reakcja facetow?

Polecane posty

Gość zeeenek
Okazje mialy zaewne ale po prostu nie czuja tego czegos. Kolezanki sie pytalam czy nie ma co najmniej potzreby byc z mezczyzna, przytulic sie, nie byc sama, z kims planowac zycie to powiedziala ze NIE. no i co teraz powiesz na to? A ja na to: oschle klody, ktore nie lubia seksu i cielesnosci. Dobrze, ze nie zmarnowaly zycia zadnemu facetowi.

Gość zeeenek
Bardzo byś się zdziwił gdybyś mnie zobaczył i szybko byś zmienił zdanie. Mozliwe, ale jakbym sie dowiedzial, ze jestes dziwica to nabralbym co do ciebie bardzo duzych podejrzen.

Gość AnaKarina
podejrzeń... jak dla mnie chore, a tak serio to każda kobieta potrzebuje czułości , może się do tego nie przyznawać, ale na pewno nie raz o tym myśli, już nie wspominając, że podświadomie

Gość słodkie dziewczę
nie rozumiem tępicieli dziewic :) sama nei chciałabym faceta po przejściach czy faceta, czy takiego, który nie szanuje (w moim mniemniu) kobiet żyjcie więc z dala od nas, my poszukamy takich mężczyn, przy których pocuzjemy się kobietami :)

ja nie mówię o bzykaniu się w kiblu na dyskotece, ale przyznam, że kobieta czy facet, który/a nigdy nie poznał kogoś z kim chciałby pójść do łóżka i ma 30+ to już dziwne mnie się wydaje. Jakiś osobnik nigdy z domu nie wychodzący, aseksualny? Spoko tak niektórzy mają, ale dorabianie sobie teorii "szanuję się" dziwne...

Gość zeeenek
sama nei chciałabym faceta po przejściach czy faceta, czy takiego, który nie szanuje (w moim mniemniu) kobiet Jako 24letnia dziewica jestes zapewne malo atrakcyjna, wiec twoje "wolenie" ma sie nijak do rzeczywistosci. Jak bedziesz miec 40 lat to zapewne nadal bedziesz "wolec".

Gość dziewice po 30 tce sa
A ja na to: oschle klody, ktore nie lubia seksu i cielesnosci. Dobrze, ze nie zmarnowaly zycia zadnemu facetowi. no tu ci przyznam racje zeenek.

Gość słodkie dziewczę
mam 23 lata i nie uważam się za starą dziewicę :) wszystko przede mną :)

Gość słodkie dziewczę
przyznam szczerze, że nie potrafi sobei wyobrazić dziewicy po 30-stce :)

Gość Vellaaa
pfff tutaj atrakcyjność ma gó..o do tego , jak by sobie chciała stracić dziewictwo i nawet jeśli byłaby poniżej przeciętna to facet z chcicą zawsze się znajdzie , chociażby miał karton na łeb jej założyć

Gość zeeenek
no tu ci przyznam racje zeenek. Dzieki

Gość zeeenek
tutaj atrakcyjność ma gó..o do tego , jak by sobie chciała stracić dziewictwo i nawet jeśli byłaby poniżej przeciętna to facet z chcicą zawsze się znajdzie , chociażby miał karton na łeb jej założyć Jak jest pasztet to facetowi nie stanie.

Gość Vellaaa
a jak paprykarz? :D

Gość geth
co za denny watek sie z tego zrobil. na razie

Gość zeeenek
Zeby facetowi stanal laska musi byc taka w miare, a nie taka mniej niz przecietna:)

Gość dziewice po 30 tce sa
Jak jest pasztet to facetowi nie stanie. tu sie nie zgadzam zeenek :-O popatrz jakie maszkarony chodza po ulicach z dziecmi :-O ktos je najwyrazniej rucha nie?

Gość zeeenek
tu sie nie zgadzam zeenek popatrz jakie maszkarony chodza po ulicach z dziecmi ktos je najwyrazniej rucha nie? Ok, tu mnie przygwozdzilas. Powinienem napisac, ze mi nie stanie przy pasztecie. Ale oczywiscie forumowe dziewice stwierdza, ze jestem w takim razie impotentem:)

Gość Vellaaa
Twoja laska też musi być taka w miarę zeby mi było dobrze...

Gość zeeenek
Babki z kafeterii mnie nie interesuja.

Gość Vellaaa
i vice versa, to było ogólne podsumowanie, a posłużyłeś jako model, dziękuję. ;p

Gość dziewica i pasztet
a ja uważam, że koledzy przedmówcy mają trochę racji. mam 23 lata, nigdy nie miałam faceta i jestem dziewicą. nikt mnie nie zechce, bo jestem otyła i brzydka. normalna, ładna dziewczyna w moim wieku z pewnością miałaby już przynajmniej jednego partnera.

Gość zeeenek
vice versa, to było ogólne podsumowanie, a posłużyłeś jako model, dziękuję. Aha, to prosze:) Chociaz potraktowalas mnie bardzo przedmiotowo.

Gość Vellaaa
hmm zapewne nieco mnie poirytowałeś :)

Gość zeeenek
To mimo wszystko nie uprawnia cie do traktowania mnie jak zabawke:)

Gość Vellaaa
tak samo Ty nie masz uprawnień do rycia psychy kafeterianek i wpędzania je w kompleksy :)

Gość zeeenek
Przeciez ja niczego takiego nie robie

Gość Vellaaa
"A ja na to: oschle klody, ktore nie lubia seksu i cielesnosci. Dobrze, ze nie zmarnowaly zycia zadnemu facetowi." "Jako 24letnia dziewica jestes zapewne malo atrakcyjna, wiec twoje "wolenie" ma sie nijak do rzeczywistosci. Jak bedziesz miec 40 lat to zapewne nadal bedziesz "wolec". z deczka wątpię (:

Gość zeeenek
Ojejciu to przepraszam wszystkie urazone (ale wy wrazliwe jestescie) kafeterianki (kafeteriuszki?), to bylo w ferworze walki i zajadlej dyskusji.

Gość Porąbani
Ale wy jesteście porąbani totalnie. Co za różnica dziewica czy prawiczek. To człowiek przecież. Ludziskom się różnie układa. Są i dziwaki i tacy którym los rzuca kłody pod nogi. Każdy był prawiczkiem lub każda była dziewicą, a robicie z tego takie halo jakby to było wyznacznikiem wartości człowieka. Szast prast i nie jesteś dziewicą. czy to coś mnie. Gówno zmienia jak się kogoś kocha.

Gość tako_jako
jestem facetem i pochwalam to niech dziewczyna daje ten pierwszy raz komus wyjatkowemu a nie pierwszemu lepszemu zeby potem mowic eee Ty K... wiec brawa