Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geth

24-letnia dziewica. jaka reakcja facetow?

Polecane posty

duma, godność? a co to ma wspólnego z seksem? No chyba, że ktoś seks traktuje jak prokreację. Osobiście gdybym poznał fajną dziewczynę w wieku 24 lat i dowiedział się, że jest dziewicą uciekłbym na drugi koniec świata :D

Gość słodkie dziewczę
aburabi i bardzo dobrze, bo to za delikatna istota dla kogoś tak szorstkiego

Gość geth
dlaczego, aburabi?

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
powiedza Ci Autorko ,ze jesteś pasztetem albo, że jesteś "nienormalna", bo oni przeważnie tak to kwitują.

Gość cvbxcvbnxcv
bo aburabi woli seks niz zwiazki i dlatego nie gustuje w takich dziewczynach :O

a co Ty możesz wiedzieć słodkie dziewcze... zeeenek -> moja była żona była dziewicą jak ją poznałem, a od 3 lata miała faceta, a seks z nią był bardziej niż zajebisty, nie ma reguły... chyba, że wyjątek ja potwierdzający ;)

Gość cvbxcvbnxcv
a co do tematu, to milo byloby miec taka dziewczyne jak Ty :classic_cool: wiesz jakbys wiecej rozmawaila z facetami tobys wiedziala, ze prawie kazdy chce na zone dziewice, bo takie sa stateczne

Gość geth
tak, jestem pasztetem, macie rcje. szkoda, ze nie poszlam na calosc, kiedy chcieli mnie wtedy rozdziewiczyc, to bylabym 100x ardziej atrakcyjna:D

Gość zeeenek
powiedza Ci Autorko ,ze jesteś pasztetem albo, że jesteś "nienormalna", bo oni przeważnie tak to kwitują. Bo takie sa fakty:)

Gość tyż dziewica
dziewicą jestem mimó "starego" wieku- też mam 25lat i jakoś mi to nie przeszkadza...puścić się z pierwszym lepszym żaden problem...trudniej znaleźć takiego który zasłuży na to by mnie dostać- czystą ;)

Gość cvbxcvbnxcv
autorku tematu pomysl coby bylo jakbys byla po i zrobiala to bez milosci, zle bys sie czula, no chyba ze wolisz seks zwierzecy od milosci 😴

Gość geth
dziekuje zenku, Twoje zdanie juz poznalalam, czekma na reszte.

Gość zeeenek
prawie kazdy chce na zone dziewice, bo takie sa stateczne Prosze o zrodlo takiego twierdzenia. Zaden z moich kumpli nie chcialby miec dziewicy bo 24letnia dziewica to cnotka niewydymka i zazwyczaj pasztet. Statecznosc nie ma nic wspolnego z dziewictwem. Mozna byc dziewica bo nikt inny takiej kobiety nie chcial dotknac kijem.

Gość gotikooo
"wiesz nie ma co sie dziwowac, ze w takim wieku mozna spotkac prawiczka, prawda jest taka, ze wielu facetow pisze, ze mialo kobiety, lub mowi o takim stanie, zeby sie popisac przed kolegami czasem" Uważam podobnie. Powiem wam, że mój facet w ogóle nie wyglądał na prawika i w życiu mi to wcześniej nie przeszło przez myśl. Miał nawet spore powodzenie u płci przeciwnej, był wygadany itd a mimo to okazało się, że nigdy tego nie robił. Początkowo doznałam lekkiego szoku, później zastanawiałam się czy to nie był jakiś żart aż w końcu uświadomiłam sobie, że to jednak prawda. Faceci dużo wymyślają na ten temat i może właśnie stąd bierze się przeświadczenie, że większość z nich swoją pierwszą inicjację miało bardzo wcześnie.

ja mam prawie 40-sci i tez...:) I nie jestem pasztetem, tylko mam swoje zasady.

Gość słodkie dziewczę
zenku masz marne pojecie o dziewicach, nie ma reguły, są i pasztety i piękności

cvbxcvbnxcv -> tak, tu masz rację, nie gustuje w takich dziewczynach, bo cenię sobie jakość w łóżku a kobieta, która seks zna z opowiadań tego nie zapewni. To co wole to już moja sprawa :P

Gość cvbxcvbnxcv
zeeenek ja nie mowie o pasztetach, ktore sa dziewicami, bo to co mowisz to fakt 🖐️ tylko o ladnych, lub srednich z urody dziewczynach co sie szanuja

Gość geth
a co, gdyby to byla atrakcyjna dziewica? nie musze kochac, by to zobic, tak mi sie przynajmniej wydaje, mowie, ze kiedys z amlodu czekalam na tego jedynego, a treaz wystarczylby mi obustronny szacunek, chemia, namietnosc itp

zenku, piszesz głupoty. Po prostu sa kobiety ,które się szanują i takie dla których wszystko jedno "gdzie i z kim".

Gość zeeenek
Nikkt nie mowi o byle gdzie i zkim, tylko o tym, ze w przypadku 24letniej dziewicy oznacza Z NIKIM. A to oznacza, ze jest pasztetem, ktory dorabia sobie frazesy o tym jak wielce sie szanuje.

Gość zeeenek
zenku masz marne pojecie o dziewicach, nie ma reguły, są i pasztety i piękności Masz racje, nie spotkalem nigdy 24-25 letniej dziewicy i mam nadzieje, ze nigdy nie spotkam.

Gość cvbxcvbnxcv
sa atrakcyjne dziewcie w tym wieku wiem bo mam chcociazby jedna taka kolezanke

Gość macie najebane we łbach
z tym dziewictwem i prawictwem to że któraś jest dziewicą to nie oznacza że jest pasztetem czy jest nienormalna,po prostu nie znalazła odpowiedniego faceta z którym mogła by to zrobic,a tracic dziewictwo przygodnie i z byle kim to,to jest debilizm :p

Gość geth
zenek, a wiesz, z ejestes ograniczony? w ogole nie dopuszczasz do siebie wiadomosci, ze kobieta moze odmowic seksu. myslisz, ze facet proponuje i kazda leci,a jak ktoras jest dziewica, to znaczy, z enie miala okazji? mozesz nie lubic dziewic z obawy przed brakiem zaspokojenia, czy cos, ale rozszerz swe horyzonty myslowe.

Gość geth
zenek, a wiesz, z ejestes ograniczony? w ogole nie dopuszczasz do siebie wiadomosci, ze kobieta moze odmowic seksu. myslisz, ze facet proponuje i kazda leci,a jak ktoras jest dziewica, to znaczy, z enie miala okazji? mozesz nie lubic dziewic z obawy przed brakiem zaspokojenia, czy cos, ale rozszerz swe horyzonty myslowe.

Gość zeeenek
tylko o ladnych, lub srednich z urody dziewczynach co sie szanuja Seks nie jest niczym zlym. Jesli kobieta ma 24lata i jest dziewica, to: a) nie lubi seksu b) jest pasztetem c) pkt a i b

Gość wartownik retor
Ja bym był mile zaskoczony:)

Gość cvbxcvbnxcv
a co do takich jeszcze dziewczyn one szybko nie wskakuja do lozka ,wiec jesli tego nie robia, to faceci ruchacze, je zostawiaja na ogol wiec milo uslyszec z e w takim wieku mozna znalezc fajne dziewczyny :classic_cool:

cvbxcvbnxcv -> są, weźmy na przykład taką dziewczynę, która pisała kiedyś na kafe, miała nick fiku mikuuu. Całkiem fajna z twarzy, żaden pasztet, a dziewica. Pitoliła trochę farmazony z kosmosu, ale niebrzydka laska.