Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geth

24-letnia dziewica. jaka reakcja facetow?

Polecane posty

Gość dziewice po 30 tce sa
moja kolezanka 35 lat i kuzynka 38 lat i co wy na to?

Gość zeeenek
przestań się przejmować i czekaj na swojego królewicza Mozesz zastosowac sie do tej rady, ale w takim przypadku radze ci od jutra zaczac rozgladac sie za kotem.

po przemyśleniu stwierdzam ,że -> nie przemyślałaś tego co napisałaś :p

Gość ona_24_1988....
Geth - mysle ze jak trafisz na normalnego faceta, ktoremu bedzie zalezalo na Tobie, to nie bedziue traktowal tego jako czegos nienormalnego. ja sama tez pozno stracilam dziewictwo, bo mialam 23 lata.. i tez wczesniej mialam wiele okazji, ktorych czesto nie wykorzystalam bo wstyd mi bylo ze nie mam doswiadczenia....bo ci z ktorymi sie spotykalam chyba nawet nie brali tego pod uwage, wiec wolalam skonczyc relacje zanim sie przyznalam ;) wiem ze to bylo glupie.... ale potem poznalam kogos kto mnie szanowal i komu ufalam. to nie byl ten jedyny.. ale totalnie nie bylo mi glupio sie przyznac do braku doswiadczenia. i jak zareagowal? normalnie. mysle ze tak samo zareagowalby jakbym mu powiedziala ze mialam 5 partnerow.. no jedynie byl barduiej delikatny ale to wiadomo-na plus;) nie ma co zalowac ze sie nie przezylo 1 razu z byle kim.... ani wstydzic sie nie wiadomo jak ze sie jeszcze tego nie robilo (dzisiaj to wiem;)).. tak jak ktos napisal: to jest stan przejsciowy. u niektorych mija w wieku 14 lat, u niektorych 24. kazdy ma swoje zycie, swoje zasady..

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
Nie sztuka zrobić to z pierwszym lepszym. To z kim to zrobię będzie moim wyborem i to ja zdecyduję kto będzie tym człowiekiem.

Gość zeeenek
moja kolezanka 35 lat i kuzynka 38 lat i co wy na to? Nic. Stare panny i tak juz zapewne zostanie.

Gość zeeenek
Nie sztuka zrobić to z pierwszym lepszym. To z kim to zrobię będzie moim wyborem i to ja zdecyduję kto będzie tym człowiekiem. Po 40 twoje mozliwosci wyboru sa mocno ograniczone.

i co wy na 35 letnia i 38 letnia dziewice powiecie?????? czy to normalne?

Gość geth
mowie o okazjach, kiedy juz bylismy w lozku. wiadomo, ze gdybym dawala sygnaly i chciala, to pewnie okazji byloby wiecej:O ale tak, generlanie to pasztet ze mnie, wcinam wlasnie chipsy, wiec swojej sytuacji nie polepszam:D

Gość słodkie dziewczę
dziewice po 30-stce to już dziwne, ja nie miałabym tyle samozaparcia

stare panny no ale normalne to nie jest :-O

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaa
Mysle ,ze w tym wieku to juz jest dziwne...

aburabi- przemyslałam . Jak czytam twoje wypowiedzi to docvhodze do takiego wniosku, ze lepiej miec kilkunastu ( a moze nawet i więcej ) partnerów seksualnych( facetów), bo wtedy jest się doiświadczoną i taka kobieta jest " przed" taką, która niegdy tego nie robiła.

nie wiem...pewnie po prostu nie maja popedu seksualnego bo nie wiem jak to jest mozliwe :-O

tez mam 24 lata i spałam z 6 ..

podszyw spałam z 3

Gość zeeenek
dziewice po 30-stce to już dziwne, ja nie miałabym tyle samozaparcia Brak powodzenia u facetow tlumaczczysz sobie "samozaparciem" i "szanowaniem sie". Czeste zjawisko wsrod pasztetow.

Gość geth
no, przyznam, ze mi juz brakuje seksu.

dziwne to jest podejście do takich spraw niektórych osób. Skoro według niektórych utrata dziewictwa to nic takiego, to o co wam chodzi? O to, że obrazić dziewice, sprawia wam to przyjemność? Nie rozumiem takiego podejscia. Dla mnie dziewczyny, które to robią z kazdym z którym "chodzą' są niemoralne i nic tego nie tłumaczy , nawet to ,ze jest XXi wiek. Świat idzie w złym kierunku. szkoda mojego czasu na pisanie w tym temacie.

a zenek wyuczył się jednej formułki "ze dziewica to pasztet" i w kółko to powtarza, zaciąłeś się?

Gość zeeenek
No niestety nie znalazlas tu oczekiwanego poklasku.

po przemyśleniu stwierdzam ,że -> każdy ma swoją moralność i odpieprz się od tych, którzy uważają, że seks to fajna sprawa to nikt ci nie pojedzie żeś dziewica

Gość słodkie dziewczę
ab, widzę, że goła klata nei robiła wrażenia i musiałes uciec się do innych chwytów 🖐️ :)

zeenek ale prosze cie ani moja kolezanka ani kuzynka nie sa pasztetami !!! PRZECIWNIE! bardzo ladne, szczuple kobiety. wez przestan! Okazje mialy zaewne ale po prostu nie czuja tego czegos. Kolezanki sie pytalam czy nie ma co najmniej potzreby byc z mezczyzna, przytulic sie, nie byc sama, z kims planowac zycie to powiedziala ze NIE. no i co teraz powiesz na to?

Gość geth
z tym poklaskiem to do mnie? a czy ja takowego w ogole szukalam?skad takie wnioski? widze, ze nie czttales nawet moich wpisow, tlko w kolko powtarzales swoje.

za to ty znalazłeś. Jesteś żałosny w swoich wypowiedziach. A poza tym ja nie szukam tu oklasków, bo mam gdzieś co inni sadzą na mój temat. Nie znasz mnie, nigdy nie widziałeś na oczy, a stwierdziłeś z przekonaniem ,jaka to ja na pewno jestem. Bardzo byś się zdziwił gdybyś mnie zobaczył i szybko byś zmienił zdanie. Zegnam.

aburabi , seks jest fajny, ale nie z kazdym . To nie jest sport.

Gość AnaKarina
ja mam 21 i jestem dziewicą, nie wstydzę się tego , po prostu nie spotkałam na swojej drodze tego , z którym chciałabym to zrobić, nie widzę w tym nic nienormalnego, mam się puścić z byle kim byle mieć to za sobą? bez sensu, wolę z kimś komu zaufam i przede wszystkim sama będę tego chciała, wtedy na pewno nie będę niczego żałować. Facet , który zareaguje na to negatywnie lub dziwnie niech spada na drzewo, pewnie nie tyle jak sobie niejeden twierdzi "nie chce mu się uczyć dziewicy" co prędzej sam jest słaby w łóżku