Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokusia

co to może być...

Polecane posty

Kochani,mojemu maluchowi pojawiło się coś takiego: http://imageshack.us/photo/my-images/411/p6290688.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/85/p6290691.jpg/ dodam żewczoraj ugryzły go komary kilka razy i w kilku miejscach akurat gdy go ugryzły wylazły pęcherzyki wypelnione płynem,ale na plecach jest tego sporo,a tam go prawie wcale nie pogryzły kilka ma na nogach i 3 w pachwinie... jak myślicie co to może być ?

Gość jhajdh
Jaja jakieś normalnie. Idź do lekrza.

Gość nddsdddd
a to nie ospa? moja siostra przechodzi właśnie ospe taką łagodną i miała takie krosty tylko było ich mniej

alergie na komary wydaje mi sie inna w wyglądzie,bo siostrzenica ma ale nie wodniste pecherze

no właśnie bo tak mi ciotka powiedziała i teraz nie wiem czy wychodzić z nim normalnie na dwór czy nie...

Gość jhajdh
Idź do innego lekarza.

Gość nddsdddd
No Ja też myślę że to ospa moja siostra tak ja przechodzi, żadnej gorączki, zero strupków, tylko swędzi a poza tym miała bardzo mało krost. idź do innego lekarza bo jak to ospa a dziecko będzie drapać to zostaną mu blizny!

z ospą do lekarza? pozarażać resztę czekających? daj spokój - zadzwoń niech jakiś przyjedzie do domu jak nie jesteś pewna...

Też mi to na ospę wygląda. Spójrz we włosach czy nie ma i w okolicach szyi. Tam też bardzo lubią krostki wyskakiwać.

Gość kup nową
ospa

Gość kup nową
ile ma ten maluch?

Gość nddsdddd
mnie akurat bardziej martwiło by moje dziecko niż ludzie w poczekalni.

Gość gb gf bf
ospa

więc jeśli cie obchodzi dobro własnego dziecka, a masz podejrzenie ospy to tym bardziej nie ciągaj go na zewnątrz; moje dzieci akurat ospę skończyły - te pęcherzyki malutkie miały podobne, ale krosty nie były tak rozlane, ale całkiem możliwe, że ospa

Gość rudaaBlond
chyba ospa. ma gdzies jeszcze te krochy? moj wlasnie po tej paskudnej chorobie i byl caly w takich krostach...

Gość Agusia2402
nddsdddd- ciekawe co byś powiedziała gdybyś akurat ty była w tej poczekalni z dzieckiem i autorka by przyszła z chorym na ospę swoim dzieckiem (no bo przecież co ją obchodzą ludzie w poczekalni)

Gość niussa
Mnie to tez na ospę wygląda.

Gość a lekarz ospy nie przeniesie??
pewnie ze przeniesie! lekarze wcale nie myją rąk tak często i dokładnie jak powinni! no chyba ze to chirurdzy - to mogą mieć już taki nawyk.

Gość ojtam ojtam
to nie są komary - mój synek ma kropki po komarach i są inne

dlatego może pomóc małe 'śledztwo', czy nie było ostatnio ospy wśród znajomych, myśmy w sumie lekarza na oczy nie widzieli z tej okazji - do apteki po smarowidła i już, ale pół przedszkola wtedy miało ospę