Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość priif

Mam strasznie zmienne nastroje

Polecane posty

Gość priif

Rano mogę być tak zdołowana jakbym była w depresji,nie widze zadnego sensu, wieczorem mam sie dobrze... A ludzi unikam bo wiem ze rozmowa moglaby prowadzic u mnie do totalnego rozregulowania emocji i niepotrzebnych nerwow. Zapomnialam jak to jest byc normalna:o

Gość dr marchewka
Zmien nawyki żywieniowe, bo najwidoczniej źłe się odżywiasz przez co masz zmienne nastroje. Lewatywka też wskazana.

Gość priif
Poważnie mówisz? Tylko że kiedyś jadłam słodycze sporadycznie,tak samo z fastfoodami. W diecie przeważały warzywa,owoce,zdrowe rzeczy i bylo tak samo.A nie jest to odległa przeszłość.

Gość czarny bolec który leczy
posmakuj mój bolec

Gość horongiewka
mam to samo,rano mam depresje i niechęć do niczego a wieczorem jestem pełna optymizmu zaplanowuje sobie jak spedze nowy dzień i z tego sie ciesze a przyjdzie ranek i nic nie robie ku temu :( czesto mam kłopoty z zoładkiem rzygam po 20 razy na dzień a wcale tego nie chce to mnie doprowadza do tego ze musze miec kroplówki bo prawie umieram teraz tez jestem po kroplówkach i mam doła jak byk nie mam chęci do niczego i wszystko widze w czarnych barwach :(

Gość priif
Te klopoty z zoladkiem przez te nastroje czy na odwrot? Rok temu tez mialam i bylam pod kroplowka a potem na lekach, okazało sie ze ostre zapalenie zoladka i jelit mam.U mnie ten stan psychiczny ciagnie sie juz z 3-4lata.

Gość horongiewka
ja,też mam zapalenie żołądka bo często mi niedobrze a takie sceny z kroplówkami mam co roku właśnie przeważnie o tej porze roku