Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfwefewfewfewf

czy jak dziewczynie sie przypatruje grupa facetów tzn

Polecane posty

Gość ewfwefewfewfewf

,że om sie spodobała ? czy nie koniecznie i nie wiadomo jak ja komentują? jesli ta dziewczyna ma duze powodzenie tak na codzien

Gość ewfwefewfewfewf
bo na mnie sie tak patrza czasami ,ale sie zastanawiam co oni wtedy mówią miedzy soba... czy komentuja ,ze brzydka czy co? niby mam powodzenie ,ale nie kazdemu sie pewnie podobam... i sie tak czasem zastanawiam ...

Gość ewfwefewfewfewf
up

Gość NajlepszyKochanekNaŚwiecie
My faceci, gdy oglądamy laskę, mówimy coś takiego: - niezła co? - noooo, fajna dupa ... - ale bym ją.... - ciekawe czy jest wolna ... - no dawaj, poderwij ją - a czemu ja? - bo Ty nie masz jeszcze nikogo - i co powiedzieć? - weź od niej telefon - ... - pękasz? - za wysokie loty... - no idź do niej, jak nie pójdziesz to jest męska cipa - a jak kogoś ma? - nie ma - skąd wiesz? - w każdym razie jest sama, idź do niej, jest okazja - nieee, wstydzę się - no to jesteś męska cipa! - nawet na mnie nie spojrzy :-( - no to podejdź bliżej - ... - O ! Spojrzała! - Ale chyba jej się nie podobam, bo się skrzywiła .... itd. itd. :-) :-) :-)

Gość a ona sobie myśli:
kurcze co to za banda świrów się na mnie gapi, uciekać od razu czy jak zaczną podchodzić?