Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriawymiata

mam dylemat z wlasnym ryjem...

Polecane posty

Gość kafeteriawymiata

idealne proporcje to duze oczy, maly fikusny nosek i pelne usta. u mnie kurwa wszystko w druga strone.... tzn nie mam jakiegos kulfona ale dosc spory nos. no najmniejszy nie jest. i mam dylemat...zredukowac plastycznie nos czy powiekszyc usta ??? intryguje mnie ta cala natalia siwiec, widzialam jej naturalne zdjecia bez mejkapa i laska ma naprawde duzy nochal i male ślipka, ale nabotoksowane jak skurwysyn usta, i sie tak zastanawiam...czy ich wypelnienie nie rozwiazaloby mojego ''problemu'' zamiast operacja kichawy, ktora jest 10 rayz drozsza i wymaga rekonwalescencji. jak myslicie ???

Gość mi sie wydaje
ze takie napompowane usta wygladaj śmiesznie i od razu widac

Gość kafeteriawymiata
mam na mysli, ze przy powiekszeniu ust nos optycznie sie zmniejszy... nei wiem..

Gość bo takie jest życie
ona jest wstrętna bardzo podobna do Maciąg

Gość kafeteriawymiata
nie gadaj Maciąg ladna kobita... no wlasnie powstrzymuej mnie to, ze pompowane usta od razu widac i czesto efekt jest karykaturalny

Gość aammbbeerr
Daj foto nosa to ocenimy

Gość kafeteriawymiata
musialabym dac cala twarz zeby to mialo sens ;) nos nie jest ani garbaty ani krzywy, po prostu duzy, wysoki...grecki jak to sie mowi

Gość kafeteriawymiata
malo rozmowni dzisiaj

Gość zrb se nos
bo usta to trzeba co jakis czas poprawiac, a nos zrobisz raz a dobrze

Gość mi sie wydaje
jesli nos mialby sie optycznie pomniejszyc to te usta musialby wygladac karykaturalnie , ale raczej nie o taki efekt Ci chodzi, lepiejuzbieraj na nos moim zdaniem

Gość kafeteriawymiata
siedze na forum o operacjach nosa od roku i widze ze nie zawsze efekt jest taki jakiego laska chciala..a pozniej placz poprawki ktore sa ju zniebezpieczne...stad pomysl ust

Gość zrb se nos
dlatego wybierz dobrego chirurga, kasy nie żałuj

Gość kafeteriawymiata
...mialam na mysli rowniez tych dobrych ;)

Gość mi sie wydaje
tez kiedys dużo przegladalmrobioych noskow i jesli chodzi o profil to zawsze super wychodzi gorzej z przodem, nienatrualnie czasami ukladaja dziurki od nosa , na jakim forum siedzisz? jaki procent jest zadwolonych tak ok ? tez mysle na operacja nosa .

Gość zrb se nos
no wlasnie ja tez mysle o operacji nosa. dlatego trzeba to przemyslec, trzeba znalezc chirurga ktory wam jasno powie co i jak i pomoze wam zadecydowac by ewentualny efekt ktory moze nie wyjsc do konca jak mialo byc, nie wymagal poprawki i byl do przyjecia. macie jakies typy z warszawy? jakie to forum? tez jestem chetna ale niestety splukana... teraz bede zbierac na to kase

Gość kafeteriawymiata
no na tym nieszczesnym beautywpolsce, prym tam wiodą Szczyt, Skupin i Łątkowski... z tym przodem prawda..profil zwykle spoko, przod dziwacznie...ale to wiesz, laski sie niezdrowo podniecaja zaraz po zdjeciu opatrunku a to wiadomo ze jak cos nosisz tydzien to masz pozniej taki gipsowy odlew..nienaturalny... mnie bardziej przerazaja wpadki lekarzy;p

Gość zrb se nos
dopiero po kilku dobrych tygodniach widac efekt koncowy, jak wszelka opuchlizna zejdzie i sie zagoi

Gość kafeteriawymiata
mi bardzo podobaja sie nosy Giedrojcia (Giedrojć) jakos tak... albo wrzucil na strone te najlepsze...ale naprawde spoko

Gość mi sie wydaje
po kilku tygodniach a czaasami po roku dopiero,ale jak sie widzi taki spuchniety i szerszy niz byl to sie można zalamać :/ a jestes na tym forum zamknietym ? sa tam jakie ciekawe "przypadki" ?

Gość kafeteriawymiata
ja sie o tyle boje...ze moj wyjsciowy nie jest najgorszy, a im efekt wyjsciowy lepszy tym wieksze wymagania. boje sie ze nie zaakeptuje siebie po...czytalam na forum o lassce ktora tak sfiksowala ze az do psychologa chodzila...a to jest masakra

Gość zrb se nos
a wy chcecie ruszac kosc czy tylko chrzstke?

Gość kafeteriawymiata
ta galeria zamknieta to gowno, jest tam duzo przykladow ale zeby mi jakos to pomoglo w decyzji.... :/// nosy jak nosy, niektore sliczne, inne chujowe ;) niektore zmiany sa tak drastyczne (w dobrym tego slowa znaczeniu), ze laska wygladajaca przed jak paszczur, po operacji jest super dupa z twarzy jak to kolesie mowia... a inne nie ladnieja w ogole, po prostu sie zmieniaja.. mam nadzieje, ze naleze do 1 grupy przypadkow :P

Gość kafeteriawymiata
mi sie wydaje ze wystarczylby czubek... mam wysoki nos ale to mi chyba dodaje charakteru.. nie wiem w sumie... na przod nie narzekam, moj kompleks dotyczy glownie profilu i polprofilu

Gość znam osobe po operacji nosa
nos jak swinka piggy, nienaturalny, lepiej usta i makijaz na nos

Gość kafeteriawymiata
jedni lubią piggi inni takie jak ma Megan F... to juz kwestia gustu..

Gość znam osobe po operacji nosa
to rob swoje ryzyko jest twoje

Gość zrb se nos
ja chce tylko chrzstke, kosci nie chce ruszac. mam okropny kulfon :( i to tylko chrzastka to robi

Gość gnojek ale taki prawdziwy
jak kobieta ma ładną urodę, to i nos nie musi być jakiś malutki-idealny - i tak będzie ładna i sexy

Gość kafeteriawymiata
no tylko wiesz, ze chrzastka niby dla nas mniej inwazyjna ale dla lekarza to nie lada wyczyn... zwlaszcza, kiedy chodzi o zwezenie w tej czesci..