Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriawymiata

mam dylemat z wlasnym ryjem...

Polecane posty

Gość kafeteriawymiata
gnojku, prawda, tylko, ze my nie nalezymy chyba do tych przypadkow :D no bo w przypadku tej siwiec, nochala ma wielkiego ale atrakcyjna jest, pomijajac ze sztuczna..

Gość zrb se nos
chodzi raczej o skrocenie...

Gość kafeteriawymiata
skrocenie, no to tak jak u mnie, nie tylko skrocenie co podniesienie...zeby pod spodem był łuczek

Gość zrb se nos
skrocic zeby nie wygladal jak pinokio, i zeby ksztalt mial zgrabniejszy. wiem, nie lada wyzwanie... ale nie mam zamiaru oszczedzac jak juz sie zdecyduje

Gość kafeteriawymiata
ciezko sie zdecydowac...

Gość mi sie wydaje
ja chyba z koscia bo chcialabym go skrócić i usunąc maly garbek:/ ciezko sie zdecydowac bo malo jest opini w internecie popartych fotką przed i po , a te an face nie zachecaja:( i nawet na stronach klinik sa tylko z profilu wlasnie moze sa tu takie osoby ktore taka operacje mialy lub znaja kolezanki kolezanke ?

Gość zrb se nos
ja tylkko uslyszalam raz, ze dla komfortu psychicznego warto i zaplacic 2 razy tyle. nie znam osob po operacja korekcji

Gość kafeteriawymiata
nie znam zadnej kolezanki ktora robila ale sledze forum od roku i rozne przypadki na biezaco, niektore sa super, inn eok...no a niektore czasami...nie wiem sama :)

Gość kafeteriawymiata
komfort psychiczny o ile efekt bedzie nam odpowiadal... lepiej maja te panny przed, ktorych nosy sa tragiczne..

Gość mi sie wydaje
ja sie boje tego ryzyka :P bo moze byc super ,tak ze calkowicie pozbedziemy sie kompleksów ale jakbylyby jakies komplikacje to znajac moja psyche popadlabym w jakas totalna depresje a moze można isc do chirurga na konsultacje moze oni maja w swoich archiwach na komputerze wiecej takich fotek ? albo najlepiej stac pod klinika czaic sie i z ukrycia obserowawc ich pacjetnki :D

Gość kafeteriawymiata
pewnie ze maja, dziewczyny opisuja swoje konsultacje, jedne zdaja sie na inicjatywe lekarza, inne przynosza symulacje swoich zdjec, jeszcze inne zdjecia jakistam innych babeczek.. najwazniejsze to dokladnie przedstawic swoje wyobrazenia

Gość mi sie wydaje
a ja kiedys slyszalam tak opinie ze dobrze isc do chirurga plastycznego ktory jest takze laryngologiem ..ale to pewnie ze wzgledu na przegrody nosowe a nie walory estetyczne:O chociaz moze jakby sie skupil zeby dziurki wyszly równo to i prosto caly nos by wyszedl?:D ciekawe od czego to zalezyze czasami jest idalnie rowny a czasami krzywy moze trzeba naprowadzic chirurha zeby zbytnio nie wypychal tych skrzydelek nosa ( wiecie o co chodzi jak człowiekowi z przodu nie widac dziurek tak po operacj praktycznie zawsze i te zaokrąglenia po bokach ;o) np tu: http://www.aesthete.com.pl/korekcja_ksztaltu_nosa.html

Gość zrb se nos
ja wiem czego nie chce, czyli nie chce swojego kulfona :P

Gość zrb se nos
bo nos sie podnosi, zauwaz ze na tych fotkach wszyscy z lekko garbatych robili proste. sila rzeczy jak podnosisz nos to dziurki widac

Gość kafeteriawymiata
to zalezy glownie od efektu wyjsciowego i tego co lekarz znajdzie w srodku kiedy ''otworzy'' nos.. a jak sie podnosi czubek to logiczne, ze z przodu bedzie widac dziurki... ale czubek z czasem opada, dlatego lekarz wycina wiecej... nigdy nie ocenia sie efektu zaraz po zdjeciu opatrunku..a dopiero po minimum 3 miechach, to mimo wszystko powazny zabieg i w cholere dlugo sie goi logiczne

Gość zrb se nos
ja to sie boje ze jak bede spala to ze sie na brzuchu albo na boku poloze :O i chuj strzelil efekty :O albo ze bede chciala sie podrapac albo nie wiem kremem posmarowac albo wysmarkac :O

Gość mi sie wydaje
a ja ide załozyc temat czy ktos zna osobe która jest po operacji plastycznej nosa :P

Gość kafeteriawymiata
nie slyszalam o przypadku zeby jakas laska odwalila numer w nocy ;p a duzo dziewczyn sie udziela :P

Gość zrb se nos
eh moze to stres ze sie tak zrobi nie daje spac :D taka glupia sprawa, ale martwi mnie to, bo nie dosc ze sie wyda kupe kasy i by na marne bylo, to pewnie jeszcze po tym mogloby sie zrobic jakies powiklanie, uszkodzenie tkanki, stan zapalny... tego sie boje :(

Gość interesujacasiezabiegami
zrob sobie usta, jak ci sie nie spodoba to ci zejda same po kilku miesiacach ( wybierz wypelniacz ktory znika po jakims czasie)

Gość kafeteriawymiata
kazda pacjentka podpisuje papierek ze jest swiadoma potencjalnego ryzyka... no ale jesli wybierze sie naprawde renomowanego lekarza to procent powiklan jest malusienki

Gość zrb se nos
na urodowym jest kilka topkow o operacjach nosa ja zmykam, jhakis film sobie oberze i spac ide, pa 🖐️

Gość kafeteriawymiata
paaaaa

jask ci sie spodoba to zrob jakimis trwalszymi wypelniaczami albo rob to regularnie

Gość kafeteriawymiata
ale wiesz, to zawsze widac :]] z nosem jest inaczej..

mi sie podobaja duze lekko sztuczne usta ( oczywiscie bardzo w granicach dobrego smaku i rozsądku) a zalezy co sie tobie podoba - na pewno ne przejmuj sie zdaniem innych, co do natalii siwiec usta mi sie jej pdoobaja ale nie pdooaba mi sie solara i mocny makeup ciemne wlosy- ale wazne co jej sie pdooba

a co do tej widocznosci ust to ci po prostu zejdą , nos już ci nie odrosnie jak ci spieprza cos :P