Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love_you

Czy On może coś do mnie czuć ??

Polecane posty

Hej mam pewien problem. sama nie wiem co mam o tym myśleć, dlatego prosze was o pomoc.. dodam że mam naście lat.. Od dawna jestem zakochana w pewnym chlopaku. on o tym wszystkim wie. kiedys byl bardziej obojetny w stosunku do mnie nieraz sie patrzył czasem rozmawial. (moj kuzyn i chlopak ktory mi sie podoba to kumple z klasy) ja jestem bardzo niesmiala. a na poczatku gdy zaczelam.cos do niego czuc to wgl nie umialam z nim gadac. jak on cos do mnie mowil to sie jąkalam. znamy sie od podstawowki. od jakiegos czasu zauwazylam.ze bardzo czesto sie na mnie patrzy ale to tak ze przez dluzszy czas (np 7 sek) tak jakby mi sie przygladal. nieraz tez patry mi w oczy. i zazwyczaj to on pierwszy spuszcza wzrok jak na siebie patrzymy.ostatnio sie zmienił, nie umie ze mna rozmawiac jak kiedys. sam nie zaczyna rozmowy. nawet jak siedzimy u mojego kuzyna w pokoju sami to dopoki ja sie do niego nie odezwe to on tez nie. kiedys do niego pisalam. troch sie narzucalam. on mi nie odpisywal. teraz ja zachowuje sie tak jakby mi przeszlo. juz normalnie z nim gadam. sama zagaduje. ostatnio mu wyslalam zyczenia na wilelkanoc. jak kidys mi nie odpisywal to teraz odpisal po 7godz. ale odpisal. on mysli ze mam chlopaka widzial mnie na imprezie z takim jednym. i to nie na jednej. ale to tylko moj kolega. lecz on mysli ze jest inaczej. jak myslicie czy on moze cos do mnie czuc? a np. nie pisze do mnie bo mysli ze go oleje dlatego ze juz mi na nim nie zalezy bo niby mam chlopaka wedlug niego?

Gość vmcx,nvm
wydaje mi się, że może. - dłuższe zawieszanie wzroku na pewno jest jakimś znaczącym sygnałem -zmiana sytuacji z normalnej rozmowy, na brak rozmowy świadczy o jakiejś zmianie emocji( z tym, że może się po prostu obraził:P) sama pisałaś, ze nie umiałaś z nim rozmawiać gdy ci się podobał, może on ma tak samo. nie wiem co on myśli, zapytaj się dlaczego tak się zachowuje:P