Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilgore Trout,

MOTYWACJA DO LOKÓF

Polecane posty

Gość Kilgore Trout,

czy ktoś mi pomoże w motywacji do lokóf?

Gość dziadek przy paniach....
co to za przecinek? złapałeś przecinkowca? :(

Gość Kilgore Trout,
przyczepił się w zasadzie nie wiem, nie zapraszałem. Jak tam sól na butach?

jak to jak tam :D co to za pytanie... widziałam dzisiaj bażanta!

Gość Ania gra moralnie
ale na wale, czy na talerzu? 🖐️

łożesz kurna teraz załapałam,że tu pisze pod innym nickiem :D sól ma sie świetnie a buty stoją dęba na Twój widok:classic_cool: bażant live mam taki program w tv

Gość asia gra banalnie
tzn, tak przy wale :D widziałam jeszcze coś, ale nie wiem czy to był pies czy wydra czy łasica kot czy omam

Gość asia gra banalnie
a co u Ciebie? :)

Gość konie nad wałem
podźwignąłem się po chorobie. Od razu uprzedzę pytanie: nie, nie była to choroba weneryczna :) A jak tam Ty? Poszukiwania pracy? Jak tam Konopylanka, masz namiary?

Gość załamana jak nigdy dotad
oj mogłeś nie przypominać :( cały dzisiejszy dzień to czarny piątek taki no masakra, wiedziałam o jego dziewczynie... ale teraz nagle doszło do mnie, że to jego ŻONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( załamałam się :( po co on tak młodo sie żenił?

Gość a Gienek będzie mój :)
nienawidze jej! jest tylu innych facetów, on jezdzi mazdą z 2009 roku albo starszą, więc nie jest bogaty, nie jest sławny, a musiala akurat z nim! 😠 ale tak wymysliłam MU kupi Kon... i wtedy wyjada do UK i Victoryja przeskoczy na Rooneya :classic_cool: to by było coś :)

Gość rozkoszne pławienie Denisa
no wiesz, nic straconego. Zostań masażystką, naucz się ukraińskiego i masuj łydy piłkarzy. Uda się. Hajtnął się młodo, to może szybko się rozwiedzie :)

no i powiem- dobre z tym koniem nad wałem :D a z peryskopem i akcją militarną to też byłes Ty, prawda? o pracy nie bede mówić żeby nie zapeszać :D to jakaż to choroba? mam nadzieję,że nie umysłowa?:D

jeśli pomyślałabym, że weneryczna to tylko dla jaj :D kogoś kto prowadzi tak czyste, pustelnicze wręcz prawicze życie jak Ty nie podejrzewałabym nawet o najdrobniejszą kiłę

Gość kupić chrupki czy chrupać...
zanim sie naucze ukraińskiego, zostane masazystka itp. to on juz bedzie mial 40 lat i wiadomo... doszłam też do podejrzeń, a może on jest gejem? nie widziałam ani jednej fotki na której byłby z tą swoją 'żoną' :O wiec to moze taka przykrywka http://cs307106.userapi.com/v307106381/11/rJBEC8FVh3c.jpg a tutaj? chyba nie wyszedl zbyt korzystnie...jeszcze ma tatuaż :O a Ty masz? :classic_cool:

Gość wozy konne
z peryskopem, sen o łodzi był mój. Choroba umysłowa jest constans od 30 (z górką małą! :) ) lat. Ja prowadzę życie czyste??? Pustelnicze??? Prawicze??? Hm...

Gość z pąsem do windy
u mjenia tatuażu njet.

Gość as mamuta
30 z małą górką :D a jeszcze niedawno było prawie 40 :D :classic_cool:

Gość firanka z buta
Yevhen, Yevgen, Evgen, Evgenijy kurfa ile on ma imion? a przed chwilą wpadłam na trop Zhenya Konoplyanka myslalam że to jego brat ale chyba niestety to on sam :O

Gość Kilgore Trout,
oj tam, 30 czy +35 (-40) Co to za różnica??? :D Dla pustelnika? Pustego nicka? Pustego nocnika? Lubisz facetów z tatuażami? To może jakiś rockers?? słuchający dubstepu - hmmmmm... to byłby czad. :D

Gość firanka z buta
niee wlasnie nie znosze wrecz...nie wiem czemu ale tatuaze mnie odpychają teraz widzę że evgeniji ma jeszcze jeden http://vk.com/photo37080932_265892961 to takie w stylu Dody troche :O ze szkoły też podoba mi sie jeden kolo i też ma tatuaż :O tylko bardziej rysunkowy, ale za to na cale ramie :O co sie dzieje z ludzmi 😠

Gość Kilgore Trout,
No wiesz, ale to chyba hebrajski!! Ty??? Ech te geny :D

Gość Kilgore Trout,
z chipsów :D :D :D :D ;D :D :D :D :D Ale pomyśl, że w gaciach chodzi po domu i dłubie w nosie. Nełtralizuję Tfoje emocje - wybacz.

Gość branka z fiuta
on mi wyglada raczej na takiego co chodzi w pluszowym pajacyku po domu :D :D nie wiem czemu, ogólnie przyznasz chyba,że nie jest symbolem męskości? a widziałeś tego Belo coś tam z Włoch? tego Murzyna? :D wczorajszy mecz? :D

Gość branka z fiuta
taaa hebrajski a na wyzej na ramieniu ma jeszcze jakies w jezyku hindi chyba... niech sobie jeszcze kilka rozgrywek kolko krzyzyk wytatuuje i może sudoku rzymskimi cyframi :( :O

Gość branka z fiuta
czy Bachelor znaczy kawaler ?:D jesli tak to jest dla mnie nadzieja :classic_cool:

Gość Kilgore Trout,
No, nie chciałem tak brutalnie gwałcić Twoich uczuć, ale faktycznie wygląda trochę bobaskowato :D Murzyna widziałem, ale miałem gorączkę, więc mój pedalski ogląd nie był najlepszy :D

Gość słoneczne doładowanie
goraczke w środku lata? podejrzane :D a długo chorowałeś? mnie to strasznie rozbawiło i trosze zażenowało, jak ten Murzyn zdjał koszulkę i zrobił tą srogą minę :D jakby chciał stolca postawić :D ciekawe czy za kupę dostałby czerwoną kartkę? i co to byly te niebieskie pasy na plecach?:D zasilanie?:D

Gość Kilgore Trout,
Gorączka gnilna :D Przeziębiłem się chyba jadąc na rowerze w deszczu, udając 22-latka :D Przecież sama zarzuciłaś mi syndrom Piotrusia Pana. W połowie drogi czując nerwowe serca kołatanie, wiedziałem że to się źle skończy :( Nie oglądałem meczu. Ale nie powiem, że niestety, gdyż football nie bardzo mnie rusza. Miał niebieskie pasy na plecach??? Jeśli poziome to marynarz, a pionowe to chyba więzień?