Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kilgore Trout,

MOTYWACJA DO LOKÓF

Polecane posty

Gość laady hoquet
pionowe :D ale czemu wiezien? wygladało to jak naklejki...albo kryptoreklama adidasa syndrom piotrusia pana to z balotelim byscie pasowali do siebie :classic_cool: u Ciebie w miasteczku też jest coś takiego jak "masa krytyczna" ?

Gość Kilgore Trout,
Tak, gdy stanę na wadze :)

Gość laady hoquet
http://zapytaj.onet.pl/Category/012,001/2,20587294,Co_to_sa_te_niebieskie_paski_ktore_Balotelli_ma_na_tym_zdjeciu_.html o k znam juz odpowiedź :D a wiesz...na jutro musze sie umowic z pewnym kolesiem i bardzo mi sie nie chce :( ale przez mojego exa zrobiłam mu nadzieje :O jakie to żałosne......:O😭 teraz się nie wyplączę

Gość Kilgore Trout,
A fajny jest? Jeżeli choć trochę, to czemu nie?

Gość laady hoquet
bo...nie ma iskry :O wiem,że to głupie, ale mi potrzeba mocnych wrażeń :D a z drugiej strony dobrze mieć kogoś takiego na wszelki wypadek...lepszy bażant w garści niż paw na dachu?

Gość Kilgore Trout,
no jak nie ma :( Ale z tym planem awaryjnym to mówisz jak moja matka... no nie wiem...

Gość laady hoquet
teraz spostrzegłam, że napisałeś ten temat capslockiem :D na glownej teraz wiekszoc tematow tak wyglada:D zmeczona sie zrobiłam :(( ciezki dzien +wał :classic_cool:) bedziesz jutro?

Gość laady hoquet
niech gnilne gorączki nie osłabiają Twej rączki która do pisania służy oraz pospieszania konika w podróży:classic_cool:

Gość laady hoquet
wierszyk odzwierciedla moj poziom intelektu dzis :O :O na usprawiedliwienie dodam,że bardzo przegrzałam głowkeę :D no lece bo juz nie wiem co sie dzieje :) PA Sra Czy Nk.a

Gość Kilgore Trout,
no faktycznie :D Nie zwróciłem uwagi na capsa. Myślę, że będę jutro. I się nie obraziłem na Ciebie, bo i za co? Jak jesteś zmęczona, to do swego łona przytul ............ wpisz sobie, co chcesz :) A wiesz, że dzięki Kafe zdałem sobie sprawę z faktu posiadania kołdernego wała?

Gość Kilgore Trout,
Niech bażanty, ptasie Bon Vivanty, podrepczą do Ciebie, By było Ci jak w niebie. Łoo Matkoo - ale wymęczone. I w dodatku nie chciałbym tego widzieć :D Pa Sra Qua