Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona:(

nasza klasa

Polecane posty

Ostatnio dostałam na naszej klasie wiadomosc o tym ze moj chłopak mnie zdradza i nie wiem co z tym zrobić :(

Gość Vellaaa
no ale od kogo... ?

od jakieś dziewczyny napisała mi że sypia z nim , przyjeżdza do niej .... jak wychodzi ode mnie albo przed przyjazdem do mnie a on jest kierowcą tirów

Gość Vellaaa
zastanów się komu ufasz , powinnaś jemu skoro jesteście razem, chyba że to jakieś początki , olej dziewoję , może zazdrosna, chce Cię wrobić w coś albo jeszcze coś innego, nie masz znaczących dowodów to nie ma co podejrzewać

to cieżka sprawa bo mam dziecko z nim a on mnie juz raz zostawił i sie nie odzywał dwa lata i teraz wrócił i nie wiem co o tym wszystkim sadzic nie mam 100% zaufania do niego...staram sie to naprawic...on sie stara ale jest ciezko

Gość Vellaaa
to zmienia postać rzeczy... w takim razie podejrzenia niestety wchodzą w grę, nie wiem co Ci doradzić , jak szczerze z nim pogadasz i tak zapewne się wyprze nawet jeśli by coś było, pozostaje użyć jakiegoś podstępu aby się dowiedzieć , bo raczej chcesz tego, chcesz wiedzieć na czym stoisz czyż nie?

Gość zeeenek
Kto dzis ma jeszcze konto na nk

tak chce

nie wiem co robić najwazniejsze jest dla mnie dobro dziecka , oszukuje sie że jest mi z nim lżej...

Gość Vellaaa
nie oszukuj się, nie bądź z nim na siłę w takim razie bo nie warto, skoro jak mówisz , że nie jest wcale Ci lżej to tym bardziej, całego życia w masce nie przeżyjesz

jest chłopak którego kocham ale powiedziałam mu że nie mozemy być razem ....jest troche z tego powodu nie zadowolony , wyzywa ojca dziecka i cały czas mi wmawia że źle robie i robi mi przykrość .. ale pisze mi cały czas że tak sie zachowuje ponieważ martwi sie o mnie....:(

Gość 123@QW
śledź w puszce Jest tyle facetow wartych uwagi... A kobiety wybieraja sobie tych najgorszych. Dokładnie tak a później piszą, że wszyscy jesteśmy świniami tylko dlatego, że biorą świnie za partnerów.

123@QW, śledź w puszce to nie tak do końca:( Kobiety kierują się uczuciami, nie wszystkie są wyrachowane i wchodzą w związki z rozsądku. Psychologia ładnie to tłumaczy. Trzeba tylko trochę poczytać na ten temat:)

Gość Ona:(
Ale to nie takie proste poniewaz mam dziecko i nie chce mu mieszac w glowie moze wakacje cos dadza

Gość Ona:(
Ale to nie takie proste poniewaz mam dziecko i nie chce mu mieszac w glowie moze wakacje cos dadza

Ona:( Kobieto, jakie wakacje o czym ty mówisz? To ty masz decydować o własnym i dziecka życiu!! To ty masz zadbać o szczęście swojego dziecka, nie zapominając o swoim. Pamiętaj, szczęśliwa matka to szczęśliwe dziecko. Jeżeli zafundujesz sobie traumę to będzie tylko twoja wina. Masz rozum więc go używaj-do myślenia!!

Gość Siódme życzenie
widziały gały co brały.... facet się puszcza, a Ty to akceptujesz? No cóz, jest taki typ kobiet które to lubią, zamiast ułożyc sobie życie z kimś normalnym. Bycie z facetem oszustem, który w każdej chwili może zostawić dom, to na pewno nie jest "dobro dziecka"...ale Ty i tak go nie zostawisz..normalka

napisał dzisiaj do mnie chłopak który mi pomogł ....że chce zerwac ze mna znajomosc i że dla niego jego serce jest zawsze dla nas otwarte głupio się czuje że tak zraniłam...a nie moge z nim być bo chce zeby moje dziecko miało dwoje rodziców...