Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23latek bez pracy i przyjaciół

całe wakacje pewnie spędzę w domu, przed komputerem...

Polecane posty

nie mamy w rodzinie kasy na wyjazdy, zresztą nie mam przyjaciół z którymi móglbym jechać. moich rodziców stać tylko na to by mi co miesiąc opłacić net za 60 zł. tak więc wakacje z kafeterią,youtube muszą mi wystarczyć.

Gość w wakacje jest mnóstwo
pracy sezonowej...miesiac porzadnej pracy i masz jakis wyjazd, kurs, prawo jazdy czy cokolwiek i ludzi tez poznalbys

ale ja mam 2 lewe ręce do pracy zresztą w mojej miejscowości nie ma pracy dla młodych ci bardziej ambitni już dawno stąd wyjechali

czy Ty wiesz co to praca sezonowa? wlasnie w malych miejsowosciach lepiej bo w poblizu plantacje, sady sa a jeszcze jak ludzie potrzebuja glupiego skoszenia trawnika, przyciecia krzewow mow od razu ze masz dwie lewe rece a nie narzekasz ze rodzice malo zarabiaja i ci wakacji sponsorowac nie moga

i co za roznica czy jest praca dla mlodych czy nie skoro Ty nie potrafisz

Gość to chociaż sobie pograj
to nie kafffe czy youtube tylko pograj sobie w jakiegos mmorpg teraz pełno takich jest ..ja nie jedne wakacje spedzyłem przed gra ..do tego teamspeak i tez poznasz ludzi w grze

Gość taaki jeeden...
Powinni przyjechać do Ciebie z telewizji. Byłby nowy hit internetu "Co będzie Pan robił w czasie wakacji? Bende grał w gre, a w jaką? tomb rajder"

Gość ahmójbrzuch
ja planuje wakacje spędzić przed counter-strikie

Gość o retyyyyyeyey
23 lata i siedzisz przy kompie oplacanym przez rodzicow. Czy wiesz co ty mowisz?! Wstyd! Wstyd! Masz az 23 lata i nic nie robisz dalej? Sam zarob troche kasy i przestaniesz miec problemy. Przestan sie tu uzalac!

Gość taapijo
// 23 lata i siedzisz przy kompie oplacanym przez rodzicow. Czy wiesz co ty mowisz?! Wstyd! Wstyd! Masz az 23 lata i nic nie robisz dalej? Sam zarob troche kasy i przestaniesz miec problemy. Przestan sie tu uzalac! // myśle, że takich jak on jest tysiące... np ja, mam identyczna sytuacje :(

Gość ooo, matko...
Na miejscu Twoich rodziców, nawet internetu bym Ci nie opłaciła...dorosły facet, a nawet robić mu się nie chce....żal...a jeszcze ma pretensje do całego świata, że nie ma na wakacje, paranoja jakaś... Chcesz całe życie na garnuszku u rodziców siedzieć???, weź odpowiedzialność za własne życie.

Gość dcvtyuu
Mam 22 lata i to samo. Co to za życie jesat??? Nie mam hajsu, dla dziewczyn jestem zerem i nie mam na wakacje i na nic.,,

Gość donsty s
// Chcesz całe życie na garnuszku u rodziców siedzieć?? // no kurwa a może wlasnie chce!! ja mam 25 lat i mam taka sama sytuacje i nie narzekam bo mi to odpowiada nie musze sie nigdzie spieszyc, wyspie sie, jedzenie jest, na alkohol tez mam, nie mam stresow z praca... robie co chce mi to odpowiada i tak.. jestem na garnuszku rodzicow i chuj ci do tego

Gość wa ćpanna z mokrą głową
prowo jak nic 😴

Gość gszsf
O matko. Następny SameJaja :D

Gość prawiki są tutej
Wystarczyło żebym tylko miał dziewczynę tą co chciałem i już moje życie nabrałoby kolorytu, nie muszę nigdzie jechać.

Gość lonard
Muszę to wam napisać bo do tej pory moje urlopy były fatalne. Najpierw człowiek czeka kilka miesięcy na wolne, a jak przychodzi co do czego, to szlag człowieka trafia, bo rodzinka chce czegoś innego, bo pogoda do bani, hotel nie ten i tak dalej. Ale w tym roku okazało się że po prostu źle nastawiałem się na wakacje. Na http://www.psychospace.pl/ znalazłem kilka porad no i udało mi się pogadać z panią, która wyjaśniła mi co powinienem zmienić, żeby tak się nie wkurzać. Polecam wam to bardzo !

Gość galulllada
łatwo sie mądrzyć , gazet nie czytacie?w małych dziurach bezrobocie jest tragiczne-czesto ponad 30% więc mozna stanąć na glowie i sie zesrac a pracy wakacyjnej sie nie dostanie,to nie ameryk a gdzie jak to pokazuja debilne seriale nienmal kazdy nastolatek i student dorabia se w łikendy , wakacje , polekcjach, gdyby w 5 tys dziuerze nastoletni szczyl chcial se dorobic -to zabiliby go smiechem hahha, tam nie ma pracy nawet dla doswaidczonych ludzi,

Gość gość
Nie marudź!Inny mają gorzej!Mogłaś jeszcze oglądać telewizję na telewizja-online net skoro miałaś dostęp do laptopa i internetu!Ja tak od kilku lat spędzam wakacje xD