Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zbigniew Boniek

Nienawidzę słowa "poświntuszyć"

Polecane posty

Które niezmiennie kojarzy mi się ze świniami lecz żeby nie było że jem bułki z szynką i jestem hipokrytą - co to słowo ma oznaczać? Poświntuszyć - że co kurwa proszę? To najbardziej żałosny antropomorfizm jaki może być po "uświnić się" i o ile ten drugi może mieć znaczenie obopólne kiedy lubimy błotne zapasy to ten pierwszy jest debilowaty. Chodz skarbie idziemy "poświntuszyć". Dlaczego nie może być chodz idziemy pomałpować, pokoniować, pokrowować, popieskować? Pozycja na pieska jest bardzo dobra i ma odpowiednią nazwę? Ale co mają świnie do seksu? Ktoś kto wymyślił to był debilem.

Tak, tak również możesz je tak nazwać bo ogólnie antropomorfizm może być przykładem zaburzeń myślenia. Chodzi mi o to dlaczego tak debilowatemu określeniu nadano charakter erotyczny? :o

Amen Do chuja to słowo niepodobne. Jakieś zdrobnioneczka :O Zerżnąć, wyruchać... , tak powinno się to nazywać. Dziewczyna ci mówi że chce "poświntuszyć" , to nie wiesz czy to się wydarzy po, czy przed pielgrzymką do Częstochowy.