Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAA JA NIE CHCE

CZY PRAWO JAZDY "DZISIAJ" TO PODSTAWA ?

Polecane posty

Gość AAA JA NIE CHCE

BO JA NIE CHCE MIEĆ PRAWKA, NIE CIĄGNIE MNIE DO TEGO WCALE. JAK MÓWIĘ O TYM W TOWARZYSTWIE TO PATRZĄ NA MNIE JAK NA UFO :-o CZY JEST W TYM COŚ DZIWNEGO ŻE KTOŚ NIE CHCE MIEĆ PARWA JAZDY ? CZY JEŚLI KTOŚ NIE MA PRAWKA TO JEST DLA WAS MNIEJ INTELIGENTNY ? BO TAKIE ODNOSZĘ WRAŻENIE. DODAM JESZCZE ŻE JEŹDZIĆ POTRAFIĘ.

Gość u faceta podstawa
u kobiety niekoniecznie! Natomiast u młodej 18- czy 19-latki powinno być niedostępne!!

Gość BLONDYN Z WYBORU
dlaczego u faceta to podstawa ?

Gość Maja 1980
Ja też mam wrażenie że ludzie prawkiem chca sobie podniesc swoja samoocene.

Dla mnie jako skrajnie niskiego kurdupla prawo jazdy jest BARDZO ważne! Zawsze miałem problem taki, że pzrez wzrost nie mogę prawka zdać i nie umiem jeździć, ale nauczyłem się i zdałem i podniosło mi to samoocenę!! Ale myślę że u normalnego wysokiego faceta to nie ma aż takiego znaczenia czy ma prawko czy nie, w końcu dla takiego zdanie prawka to formalność :P

Gość literówka jest
kurda bydzia- no niekoniecznie formalnosc, jest tylu patafianów że maja predyspzycje fizyczne ale w główce jakby za mało :D

Gość literówka jest
no ja bym się kłuciła. wiekszosc moich znajomych pada na teroii :-o

No zrobiłem i nawet za 1 razem zdałem. Ale ile wcześniej kasy na jazdy musiałem wybulić... normalnie 3 kursy bym za to zrobił :( Po prostu niscy muszą więcej czasu poświęcić na naukę, a tym samym więcej kasy mieć, bo to kosztuje...

Gość bulkaczyser
skonczcie te tematy o prawku nudne juz, nie chcesz to nie rob i kropka.

Gość fddfs
jesli masz do pracy wiecej niz 5 km to warto zrobić prawo jazdy .. Jesli masz 2000 metrów to sie nie opłaca

Teoria teorią, ale jednak najlepszymi kierowcami są Ci wzrostu średniego bądź wysokiego! I tu nie chodzi o siłę fizyczną, ale o to że wysoki może jeździć KAŻDYM autem (nawet tirem), a kurdupel poniżej 170 cm TYLKO małymi samochodami!!

Gość AAA JA NIE CHCE
A ja tutaj bardzo nie często zaglądam i nie wiem ile tematów było zwiazanych z parwem jazdy.

Gość fddfs
no i druga wazna rzecz : prawo jazdy jest bardziej potrzebne na wsi niz w miescie .. W miescie autobusy jeżdzą co 15 minut , a na wsi co 1,5 godziny

ja mam 19 lat i mam prawko..mam kolegow ktorzy nie maja prawka a to zabrane przez policje na stale bo jazda po pijaku a to kolo 30-stki sa i nadal nie maja i patrza sie na mnie z zazdroscia jak ja jade czy sie przejde..

Gość AAA JA NIE CHCE
...ale ja chcę żyć zgodnie z naturą :) Uważam że po tym świecie za dużó aut jeździ i wcale mi się to nie podoba.

Faktem jest że w dzisiejszych czasach prawo jazdy jest niezbędne dla mieszkających na prowincjach..! Dla mieszkańców w mieście myślę że jest to wedle chęci tak potrzebne jak i nie ..są tramwaje przecież! Również faktem jest że kobieta mająca prawo jazdy bedzie tego samego wymagać od faceta..! I poniekąd brak tegoż plastiku u faceta wpływa na jego "atrakcyjność" z tej strony materialnej ! I ogólnie dodam jeszcze, że prawo jazdy i posiadanie auta własnego(nie tatusia) przez faceta jest odbierane pod względem zaradności ..tak jest i raczej to sie nie zmieni!

Gość fddfs
Teoria teorią, ale jednak najlepszymi kierowcami są Ci wzrostu średniego bądź wysokiego! A WIESZ ze felippe massa i nick heidfeld mają około 170 cm wzrostu ? Wydaje mi sie ze oni sa lepsi niz 99,963 % kierowców w naszym kraju ?

Gość ja tem mam gdzies parwko.
Dziwny jest ten świat, a raczej ludzie są dziwni.

Gość tak sobie myślę że ..
ludzie z parwkiem sa postrzegani jako bardziej atrakcyjni i inteligentniejsi.

ja np.mam 162 cm wzrostu a jezdze duzymi samochodami..czasami jestem w miescie i spotykam duzo znajomych szczegolnie kolegow z ktorymi chodzilam do klasy ..jezdza golfem to fiatem jakims a ja mam daewoo espero to tak sie patrza..z zazdrosci..bo oni maja mniejszy samochod a ja jako dziewczyna smigam duzym samochdem..

Gość fddfs
No dobra, od 170 cm w górę to ok, ale poniżej to już ciężko aby kierowca był dobry. masa ma 168 cm .

Gość kajkaaa45
a ja sie boje ze spowoduje wypadek.

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
Czy wy naparwde uwazacie ze nizszy kierowca jest gorszym kierowca ?

Gość fddfs
kto jest lepszym kierowcą od Masy w Polsce ? Holowczyc ? nie sądze Nie ma . Jedynie kubica mu dorównuje /

Gość Bożenkaaaa
Mój maż jest zajbistym kierowca :) nigdy nie boje sie znim wsiasc do samochodu, ale jest kilka osób z którymi jadac, trzymam sie siedzenia bo nie czuje sie bezpiecznie.

Gość fddfs
Czy wy naparwde uwazacie ze nizszy kierowca jest gorszym kierowca nie , uważamy ze jest lepszym . Przykład Alosno ma 171 cm wzrostu jest niższy od kubicy , ale jest też lepszy od Kubicy .

Kylie, ale TY JESTEŚ KOBIETĄ !! Kobieta z reguły ma podobny wzrost co Twój, czyli około 160 - 165 cm. A u faceta poniżej 170 cm to wynaturzenie, coś nienormalnego, rzadko spotykanego!! No powiedz Kylie, chciałabyś faceta mieć, co nawet 170 cm nie przekroczył?? No właśnie - tacy kolesie są denni w łóżku a kierowcami może i są dobrymi, ale dużymi autami to nie pojeżdżą (no chyba że z poduszką!!) !!