Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RittaR

MODA - spodnie dzwony, czy modne?

Polecane posty

Gość RittaR

Mam pytanie jak powyżej. Znalazłam u siebie w szafie bardzo fajne dzwony. Jestem wysoka, szczupła, chciałam skomponować je z butami odkrytymi na koturnie. Czy to modne jest dziś takie zestawienie?

Gość właśnie chcialam napisac
chyba nie :) ale mi sie bardzo podobaja dzwony do koturn, zatem gdybym miala to z checia bym nosila ( jakos tak od paru sezonów nigdzie nie idzie ich znalezc :) Pozdrawiam

Gość RittaR
może ktoś jeszcze się wypowie? Widziałyście jak dziewczyny teraz tak chodzą?

Gość retryttry
noś co chcesz, co sie bedziesz przejmowac? czyli jak modne są rurki to wszystkie mają jak klony nosic TYLKO rurki? lecz sie :O

Gość RittaR
Tak, jak modne są rurki, to noszę przeważnie rurki :) Jak modne są spodnie z wysokim stanem, to też takie staram się nosić podobnie jak była moda na biodrówki, a że moja figura jest ok. to mogę sobie na to pozwolić. Staram się podążać za modą, ale bez przesady. A z tym "lecz się", to mocno przegięłaś. Każdy stara się jakoś dopasować do mody. Chyba że Ty chodzisz nadal w żupanie :D Nieważne że to męska część garderoby noszona w dawnej przeszłości. Grzebałam w internecie i chyba jednak dzwony są modne. Znalazłam taki artykuł: http://www.zeberka.pl/art.php?id=18059 Mam bardzo podobne, ale trochę bardziej rozszerzają się od kolan w dół.

Gość RittaR
Kurcze, same przyznajcie, wygląda to super.

Gość mozesz tez w lupku kupic
akurat te spodnie to nie sa prawdziwe dzwony. nie mylcie pojec.