Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukuooi

Chcę zostać Turkiem. Pomocy!

Polecane posty

Gość Kukuooi

Witajcie bardzo chcem zostać turkiem :d Ostatnio zobaczyłem turka, bardzo spodobał mi się jego wygląd dodam ,że jestem mężczyzną. On pracuje robi kebaby też chciałbym mieć taką prace. Wogule chciałbym być nim we wszystkim. :D 1. Żeby być turkiem co musze mieć. 2. Jak tam z religią. 3. Co zrobić aby tam zamieszkać. 4.Języka się naucze. 5. Prace tam na kebaba napewno znajde, chę być tam zwyczajnym człowiekiem ale nie bezrobotnym (potocznie wieśniakiem). 6. Jak to wytłumaczyć rodzicą. 7. Jak się mam ubierać. 8. Co jeść. 9. Czy są jakieś operacje na podobizne np. Tego przystojnego turka z brudką? 10. Czy mugłbym zmienić imie na np. ichnie np. Mohamed? Niezrozumcie mnie źle . Poprostu spodobał mi się ten kraj i ogólnie ludzie i chcem wyglądać jak oni taki prosty człowieczek. Chcę się donich upodobnić znać ich zwyczaje i religie. Pozdro daje naj!

Gość ostatni moheranin
Muzulmanin mowi: "jestesmy terrorystami i terror jest obowiazkiem w ksiedze allaha, niech Zachod i Wschod wie, ze jestesmy terrorystami i uderzamy strachem. Przeciwko nim badzcie gotowi uzyc wasza sile i najwieksza moc, aby uderzyc przerazeniem w serca wrogow allaha i waszych wrogow. (sura 8:60) A wiec terror jest obowiazkiem w wyznawaniu allaha. http://www.youtube.com/watch?v=UOnT2a6bS8g&feature=related

Gość płaczaca stokrottkaa
"Najwieksza pogonia dążeniem w islamie jest to aby zabijac i byc zabitym dla allaha" The Arabs, David Lamb, Random House, NY, 1987, p. 287

Gość ostatni moheranin
koran opisuje allaha jako najwiekszego zwodziciela, klamce ktory nie jest wiekszy i ktory uzywa tych samych zlych i demonicznych schematow wobec swoich oponentow. Na przyklad, koran nazywa allaha a makr, a faktycznie najwiekszym makr: Sura 3: 54 Oni knuli podstęp i Bóg knuł podstęp; a Bóg jest najlepszy spośród knujących podstępy. (Wamakaroo wamakara Allahu waAllahu khayru al-makireena)! S. 3:54; cf. 8:30