Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kasia 1994 wow

problem, podpowiedzcie

Polecane posty

Gość kasia 1994 wow

witam,dzisiaj wstalam rano, wylaczylam komorke na noc, bo wrocilam od wujka no i patrze rano a tam 4 nieodebrane polaczenia to znaczy z jednego numeru ale nie wiedzialam co to za numer zapytalam Pauliny mojej kolezanki ona tez nie widziala potem poszlam wziasc kapiel, wracam a tam znowu polaczenie nieodebrane oddzwonilam tym razem a to okazalo siue ze moj eks zmienil numer bo podobno mu ukradli komorke albo zgubil sam nie pamieta jak to bylo bo to bylo na dyskotece 3 tygodnie temu a on tam byl z kumplami i byl calkiem nawalony , no w kazdym razie moj eks mowi, ze snilam mu sie niedawno oi on mnie kocha i mnie przeprasza ze mnie zdarzil i zwiazal sie z ta zdzira Ewelina a ja mowie ze ja mu zdrady nigdy nie wybacze i powrotu nie ma, mozemy byc co najwyzej znajomymi a on na to, ze jedzie nad morze do swinoujscia i chcialby zebym jechala z nim pod namiot jako kolezanka a ja mu na to, ze sie zastanowie a on mowi ze udowodni mi przez te 2 tygodnie ze mnie kocha i sie zmienil a ja mu mowie ze na 99% i tak do niego nie wroce no i stanelo na tym ze zobaczymy sie na imprezie dzis wieczorem u Łysego i wtedy pogadamy na trzezwo i wszystko sobie wyjasnimy aha no i mam pytanie teraz, dostalam wczoraj od wujka gekona lamparciego bo mialam dobre swiadectwo i zastanawiam sie czym go karmic i w jakim terrarium trzymac?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować