Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbvcnbvnb

jak duzy jest czop sluzowy?

Polecane posty

Gość vbvcnbvnb

dacie rade to jakos opisac?

Gość vbvcnbvnb
zadna z was nie odpowie? bo koncze obecnie 33 tc i dzis na papierze zobaczylam troche takiego sluzu w kolorze miodowym o lekko galareowatej konsystencji (alle bylo tego bardzo niewiele - jakas jedna ósma paznokcia kciuka. Myslicie ze to jest czop?

Gość vbvcnbvnb
dziewczyny, podpowiedzcie cos bo ja juz panikuje :(

ja jestem dopiero 29 tc ,ale z tego co wiem czop jest wiekszy ,mysle ,ze u Ciebie to zwykle uplawy ..wpisz czop w google i obejrzyj fotki

Gość vbvcnbvnb
dodam, ze nie mam zadnych boli brzucha ani boli jak na miesiaczke , ani nic mi nie napiera na szyjke....

Gość fdsfgh
to nie czop mi w prawdzie dopiero na porodówce odszedł ale było go sporo i był konsystencji budyniu białawy podbarwiony krwią za bardzo nie mogłam go obejrzeć bo się z bólu zwijałam :-P

Gość vbvcnbvnb
moze jeszcze ktoraz z Was sie wypowie....

Gość tez mamaaaa
mi odszedl w dniu porodu u mnie to wygladalo na gesciejsza wydzieline lekko podbarwiona krwia - nie wiedzialam ze to czop, bo spodziewalam sie czegos bardziej zbitego skurczy wtedy tez nie odczuwalam

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaa
Mnie czop również odszedł w dniu porodu. Dokładnie nie pamiętam jak wyglądał, ale z grubsza mogę opisać, że był gęsty,delikatnie podbarwiony krwią i dość spory- o średnicy ok. 2 cm.

Gość vbvcnbvnb
dodam, ze teraz juz mi nic nie odchodzi i mam sucho....

Gość vbvcnbvnb
dziewczyny, jak myslicie? martwic sie?

Gość tez mamaaaa
najgorzej ze u kazdej moze wygladac to inaczej ale samo odejscie czopa nie znaczy ze zaraz odejda CI wody pewnie to nie jest czop - bo jednak bylo go za malo ale obserwuj, najlepiej sprawdzaj wkladke czy czasem nie jest mokra jesli nie to na pewno wszystko jest ok :)

Gość nunna
Dwa razy rodziłam i mam wrażenie że czopa na oczy nie widziałam. Przy drugim porodzie zanim się wszystko zaczęło zauważyłam trochę gęstszego śluzu zabarwionego krwią. Ale wątpię to to był czop bo szyjkę miałam zgładzoną całkowicie wcześniej już. Jeśli się martwisz to skontaktuj się ze swoim ginem.

autorko a czy w ostatnich dniach np uprawialas sex?? ja mialam dwa razy taki galaretowaty sluz i tez myslalam ze to moze czop ale polozna mnie uswiadomila ze to moze byc efektem po seksie...

Gość vbvcnbvnb
wczoraj uprawiałam jedynie petting, ale bez penetracji, a dzis wlasciwie przelezalam caly dzien ze wzgledu na upay i potem ok 20.00 poszlam na spacer i wlasnie po spacerze pojawilo sie takie cos.

ja tez sie schizowalam ze mogl to byc czop..tak jak pisalam polozna mnie uspokoila ze to po seksie..poza tym na tym etapie ciazy na ktorym obecnie jestesmy wydzielina z pochwy ma prawo zmieniac swoja konsystencje,wiec jesli szyjke masz zamknieta to nie masz powodow do obaw a jesli nadal sie obawiasz to najlepiej skonsultowac to z lekarzem..kazda z nas jest inna i kazda ciaza wyglada inaczej