Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 124453

Jak namówić chłopaka na wizyte u lekarza ? Co mu jest ?

Polecane posty

Gość 124453

Ma 19 lat i co jakiś czas, najcześciej kiedy ciśnienie jest wysokie, takie jak dziś, źle sie czuje. Jest mu słabo, boli go głowa Raz nawet miał omdlenie. Możliwe że są jakieś inne objawy, ktore ukrywa żeby mnie nie martwić. Prosiłam żeby poszedł do lekarza, choćby w ramach prezentu urodzinowego dla mnie. Przekonywałam że nawet z nim pójdę, że mi zalezy i nie chce zaniedbać jego zdrowia. Nie daje sie namówić. W jego rodzinie są choroby serca. Co moze mu być ? Macie jakieś pomysły jak go namówić na wizyte u lekarza ?

Gość cham666
ciśnienie mu zmierz prawdopodobnie od tego lub chore serducho może wie na co jest chory ale nie chce ci mówić zresztą każdy facet myśli że jak pójdzie do lekarza to ten go zgwałci

Gość pewnie z ciśnieniem coś ma
:(

Gość 124453
Nie, on napewno nie wie bo nie chodzi do lekarza, unika tego jak ognia

Gość cham666
no to mu powiedz że jak do lekarza nie pójdzie to z nim zerwiesz bo nie chcesz być z tchórzem

Gość 124453
cham666, wybacz ale nie moge i nie chce tego powiedzieć. Dużo razem przeszliśmy, jesteśmy ze sobą silnie związani, bo tym co działo się kiedyś, udało nam się naprawić związek własnie dzięki temu, że sie kochamy i chcemy być ze sobą na zawsze, za 2 lata planujemy ślub