Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana odkochana

Mógłbyś mnie mieć w każdej chwili

Polecane posty

Gość chachacha
o kłaczek?

Gość poszlam spac wstałam
myslałam ze cos ciekawego tu poczytam a tu :( sie juz kochajata nie wyzywajta :classic_cool:

Gość Do zakochana
Przeczytałem początek(dalej się nie dało) jesteś jeszcze? Jeśli to Ty,to mylisz się,to nie tak

Gość no zaczyna sie cus dziac
zakochana sie odezwij romeo przybyc

Gość ano zakochani
pobudzili się ,po nocnych tęsknotach i wzdychaniach

Gość zakochana odkochana
Czytam.

Gość no zaczyna sie cus dziac
to ktory tak uwodzi , zdradzisz nam ?

Gość S King
Przez chwilę myślałem, że Ty-zakochana odkochana jesteś tą, która ostatnio wykreśliła mnie ze swego życia.Że odnalazłaś moją twórczość tutaj i właśnie mi odpowiadasz:) Ależ się przeraziłem! Ale wszystko jest już jasne,bo ona dziś się odezwała. Ale Ty wystraszyłaś mnie nie na żarty:) Pozdrawiam

Gość zakochana odkochana
Hehe, masz nauczke;)

Gość S King
Mam.Ale teraz jestem tak zdenerwowany, że nie mogę poskładać myśli.Zobaczę ją dzisiaj.Boję się tego,co mi powie.Czuję euforię na zmianę z przerażeniem.Muszę się uspokoić jakoś. A Tobie życzę miłego dnia. Jeśli możesz, trzymaj za mnie kciuki.

Gość to ja tez trzymam
:classic_cool: jakis happy end, w koncu

Gość Do zakochana
skoro jesteś,to może i mnie wyprowadzisz z błędu,jakiś szczegół?

Gość zakochana odkochana
Bede trzymac. Bedzie dobrze, inaczej myslec Ci nie wolno. Powodzenia.

Gość zakochana odkochana
To podaj.

Gość S King
Dzięki.Nadzieja nie dopuszcza do głosu rozsądku. I umiera ostatnia :( Nie marnuj całego dnia tutaj, odkochana. Pozdrawiam i znikam.

Gość Do zakochana
myśałem,że Ty coś podasz

Gość zakochana odkochana
Mam dziś od rana gości, nie mogę za bardzo pisać. Ale parę słów wyjaśnienia. Wczoraj mnie trochę poniosło i dałam upust emocjom, niepotrzebnie. Mścić się na nikim nie zamierzam ani robić żadnych głupot, o to bądźcie spokojni. Podpuszczaliście mnie, więc macie za swoje:P Zwyczajnie jest mi przykro, że po raz kolejny w krótkim czasie muszę zmienić moje dobre zdanie o kimś, kogo zaczęłam darzyć ciepłym uczuciem. Nie jest to miłość ani pożądanie wbrew temu, co sugerowałam, nie jest to też zwykła sympatia, trudno mi to uczucie opisać słowami szczególnie że nawet ja nie rozumiem, co się ze mną ostatnio dzieje. Nie mam pojęcia, czy on czyta to forum, sama je niedawno odkryłam, ale zagłębiać się nie zamierzam. Chciałam się gdzieś wypisać i tyle, jeśli komuś napędziłam strachu to bardzo przepraszam. A co do adresata moich słów to po prostu będę go unikać, tak będzie najlepiej. Żegnam.

Gość Do zakochana
właśnie tego się boję,że piszesz to do mnie. Prosiłem żebyś potwierdziła,lub zaprzeczyła

Gość autorka tego tematu......
S King - napisz proszę jak Ci poszło, chociaż parę słów. Będę czasem zaglądać z komórki. Do zakochana - jeśli to Ty to się nie przejmuj, nic niewłaściwego nie zrobiłeś, sama jestem sobie winna. To ja przepraszam za słowa tutaj i za to, co gadałam na żywo. Nie poznaję siebie od jakiegoś czasu. Jeśli wciąż jesteś ciekawy czy ja to ja, podaj dwa dni tygodnia, w których się ostatnio widzieliśmy - odpowiem czy się zgadza.

Gość autorka tego tematu......
Albo co Ci dałam lub co Ty dałeś mi. Będzie jasność. I jeśli to Ty to naprawdę uważaj, co komu mówisz, ludzie potrafią być złośliwi i zdolni do wielu rzeczy. Sama się o tym nie raz przekonałam. Mnie akurat mogłeś zaufać.

Gość Do zakochana
no ja wiem,że nic złego nie zrobiłem,dlatego dziwią Twoje słowa tutaj,jeśli to jesteś Ty. Muszę się tym przejmować,bo ja chcę porozmawiać,a Ty chyba nie

Gość autorka tego tematu...........
Zatem sie nie przejmuj. O czym chcesz rozmawiac? Skad pomysl, ze to o Tobie pisze?

Odpisz prosze. Nie podajesz nic po czym moglabym Cie zidentyfikowac, chyba mnie podpuszczasz zwyczajnie dobrze sie przy tym bawiac.

Gość S King
Jestem w niebie,autorko tematu:D Nigdy nie jest tak,by nie mogło być lepiej,ale zyskałem przyczółek.A zatem nie jestem jej obojętny. Dzięki za Twoje zainteresowanie i troskę. idę się upić:D

Gość Do zakochana
To nie zabawa,jest ktoś na kim mi bardzo zależ,Ty piszesz podobnie dlateg odpowiedziałem. Jeśli jesteś na nie po co mam podawać szczegóły?

S King, gratuluje! Wiedzialam, ze bedzie super! Milej popijawy:) Do zakochana - zapytalam o konkrety, nie odpowiedziales. Odpowiedz. Ja jestem w emocjonalnej rozsypce. Nie chce tak tego konczyc ani dyskutowac z niewlasciwa osoba. Wiec?

Gość Robaczku,
to Ty?

Napisales: "jesli to ty,to mylisz sie,to nie tak". Jak to rozumiec?

Gość Do zakochana
już napisałem,że nic złego nie zrobiłem,może z Twojej strony tak to wyglądało. Właśnie,może ta dyskusja jest zbędna,należało zacząć od tego ,kto jest kto. Napisz jaka część kraju

Gość południowo-zachodnia
Polska