Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monajka

Robert czy Teodor

Polecane posty

Gość monajka

Mam problem z wyborem imienia, podobają mi się mocne imiona, póki co wyselekcjonowałam 2: Robert - minus - nie ma fajnych zdrobnień, no chyba że wy jakieś fajne znacie i napiszecie Teodor - strasznie mi się podoba i wydaje mi się że pasuje do mojego synka, tylko... wielu ludzi dziwnie reaguje na to imię, no i wielu kojarzy się z psem bądź innym zwierzęciem (chociaż Baska to krowa, Max to pies, a Sara to suka - a ile dzieci ma tak na imie). Chodzi mi o to żeby dziecko miało niebanalne imię, ale żeby nie było ono wymyślne i nie było obiektem drwin. Co myślicie? W szkole takie Teodor będzie miał pod górkę?

Gość Panna MAM TO W DUPIE
oczywiscie Teodor sprawdź znaczenie imienia :)

W szkole bedzie Teo - fajnie. Teraz juz Jurki chodza do szkoly, wiec w sumie nie ma sie czym przejmowac.

moj brat ma na imie Robert ,rodzice i ja mowimy Robus ,mama jeszcze Robercik ,Moze byc Robunio ,Robek..

Gość abcdeeeeefghhhiijka
ja mam synka Robercika :) kochany chlopczyk... :)Dalam imie po moim juz nie zyjacym tacie... napewno cieszyl by sie z wnuka... :(

mój mąż ma na imię Robert- wspaniały człowiek. nasz synek 11 miesiecy- Norbert :P

Gość najdoocha
To moze pomysl jewzcze nsd nobert uubert apbert i alfred. Alfred iest super -fredek

Gość mi i mojemu mężowi
podoba się teodor :)

Gość niebieski w kropki
moj ukochany ma na imie Robert;) Moj syn bedzie mial po nim 2 imie;)

Gość krolestwo krola krolow
imie imieniem.. ale co bedzie mial w szkole? przy wspolczesnych gimnazjalistach by "przepadł" a co dopiero za pare lat jak ta plaga internetowych małolatow sie powiekszy...mowiac wprost będa cisnac z syna..tak mi sie wydaje