Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asimov

Gdzie na wakacje w Polsce?

Polecane posty

Moje pytanie jest takie. Gdzie polecacie wakacje w Polsce. Główne piorytety: - imprezy - dużo napalonych dziewczyn (łatwe/upite/naćpane) - ładna ciekawa okolica - coś wodnitego (jeziorko jakieś/morze) - sklepy/puby

Gość kolegosympatyczny
Jedź do Ciechocinka albo do Lichenia. W Licheniu jest więcej napalonych.

Gość terefereduperele
Mielno, tam panny dadzą Ci za darmo, ew Władysławowo.

Gość zwykły_cieć
tylko sopot !

Gość kiss my assshole
tylko mielno. pełno tam pustaków, wpasujesz się

Gość lkjhjkl;lkmjkl
Hel, takiego czegos na swiecie nie ma :-) - jak sobie zorganizujesz ;-), ale tam w "jajku" sa rozne tez. - w Polsce, bez zartow :-), napalone dziewczyny sa tak samo rzadkie jak wysokie zarobki, niskie podatki, dobry socjal, swietne drogi :-), ale tak bardziej polserio niz zartem zreszta nie liczy sie ilosc ale jakosc, choc tez nie jest latwo znalezc biseksualistki tudziez inne chetne do trojkatow(chetnie sie z taka ozenie :-), albo przynajmniej mialbym dluzszy zwiazek, jak reszta(np. zainteresowania), przypadlyby nasze nam do gustu). - zalezy co lubisz, mi sie tam naprawde podoba(choc na swiecie tez jest oprocz tego kilka(xx) miejsc. - na prawo polotwarte jezioro, zwane technicznie zatoka, na lewo Baltyk, wiec wanna calkiem spora. Mnie tam temperatura nie przeszkadza(lubie zimna wode i gorace, inteligentne dziewczyny :-) ), ale pamietaj, ze to polnocne i czesto takim dziewczetom temperatura nie odpowiada, czasem zmarzlym facetom tez. - sa/sa, ale ceny w pubach ciut wysokie, cos ostatnio skacze, ale na calej mierzej w niektorych miasteczko-osadach sa niskie i znosne, zreszta najlepiej siedziec na plazy z zimnym drinkiem i goracymi, ciekawymi i madrymi dziewczetami :-) Jesli choc odrobine Tobie pomoglem to zaznacz/napisz, mam nadzieje, ze po proznicy tego nie pisalem :-) * uprasza sie chetne dziewczeta, zainteresowane skromna moja osobka o pisanie na "travelmanyoung@care2.com" - tytulem skromnej reklamy i nie obrazanie za ten powyzszy tekst - naprawde wiele z Was zasluguje na swietnych facetow i nie jest to kryptoreklama :-), ani pusty komplement. "Moje pytanie jest takie. Gdzie polecacie wakacje w Polsce. Główne piorytety: - imprezy - dużo napalonych dziewczyn (łatwe/upite/naćpane) - ładna ciekawa okolica - coś wodnitego (jeziorko jakieś/morze) - sklepy/puby "

Gość lkjhjkl;lkmjkl
co do emaila, jakbylby tlum chetnych :-) , bez spacji po . przed com oczywiscie.

Gość acordeon
pobierowo