Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiutka mała dziewczynka

on śpi, a ja płaczę

Polecane posty

Zrobił se dzieciaka innej :) dwa lata temu zrobiłam błąd, bo wybaczyłam i nie odeszłam Teraz dzieciak ma dwa lata, jest u niego, bo jego mamusia właśnie urodziła nowe dziecko innemu panu i jest w szpitalu. na moje szczęście-nieszczęscie zdarzyło się to wtedy, gdy przyjechałam do niego na wakacje. on mieszka z rodzicami, dziadkowie szaaleją za wnuczkiem, tatus za synem, a ja udaję, że jest wszystko dobrze- uśmiecham się do małego, zajmuję się nim, bawię, ale niczego nie czuję, nawet mnie nie wzrusza. jak wyjść z bagna?

Gość mnbvbnm,.
zerwać z nim

Gość fhjslk
ty zajdź w ciążę , jeśli go kochasz

W odpowiedzi na zdradę nie ma czegoś takiego jak "nigdy więcej". Człowieku zrozum, że ze zdradą jest jak z samobójstwem, po pierwszym razie jest już koniec Zdrady się nie wybacza..Albo inaczej.Mozna wybaczyć ale nie zapomnieć.Nie warto zmarnować sobie życia z kimś,kto nie był przy Tobie szczęsliwy.Szczęśliwi bowiem nie zdradzają-zdrada nie uszczęsliwia.

wszystko rozumiem. teraz. serce go kocha, zawsze czułam nadzieję związaną z nim zmienił się po zdradzie, tamta okazała się rasową "niedobrą", miał łatwiej więc,żeby zwalić na okoliczności. Mówi, że był głupi. 4 miesiące byłam ja i ona - w zależności od jego nastroju. a teraz jak zwykle śpi, bo jest zmęczony. ja płaczę, bo te kilka dni to jak śnienie koszmaru na jawie. dziecko przypomina i ją i jego, jest bardzo rozpieszczone, piszczy, nie słucha się, zresztą nikt nawet głosu na nie nie podnosi, bo to wyczekiwany wnuk, pierworodny syn. Nikomu nie życzę takiej sytuacji. Trzeba było odejść już wcześniej.

Szczęśliwi bowiem nie zdradzają - ten cytat jest zgodny z moimi przemyśleniami. Pierdolę - jutro wyjeżdżam. Nie chcę już niczego więcej.

zrobił to z moją suką a taka była wierna, teraz są człekopsy a uspić nie pozwoliłam , ach jak go kocham pedała okrutnego , jebałby nawet robaczki świętojańśkie

Głowa do góry-nie warto być z kimś takim.Związek ma dawać szczęście a co Ty czujesz?Płaczesz... Kochana-odejdź i zacznij żyć.Powodzenia :)

Gość już rozumiem skąd taka
kurwa ludziskom zdarzają się tak nieprawdopodobne historie, że nawet moja chora wyobraźnia tego nie ogarnia:D

Gość już rozumiem skąd taka
wpuszczam se do pizdy..szczury zarażone wścieklizną

telenowele to light przy zyciu człowiek sam se pierdoli życie

gwałce chomiki

Gość kotkkkkkkkka
pewnych rzeczy sie nei wybacza dziewczynko

Gość kotkkkkkkkka
ja za to molestuje odkurzacz swojom śmierdzoncom pizdom

jak sie kogos kocha to nie da sie odejsc od niego. bedzie jeszcze gorzej. ale to jedynie moje spostrzezenie. nie wybaczylabym zdardy,ale nie wyobrazam sobie zycia bez niego. przerabane. wspolczuje z calego serca.

Gość kotkkkkkkkka
zawsze trzeba w pierwszj kolejnosci kochać siebie, potem druga osobę ja odeszłam mimo że kochałam, czasem tak trzeba

No to wiesz gdzie twoje miejsce. Nigdy nie będziesz dla niego najważniejsza! Czas na zmiany-w swoim życiu!!!

Nikomu nie życzę takiej sytuacji. Trzeba było odejść już wcześniej. Nie życzysz nikomu to pomyśl o sobie! No to na co czekasz? Przecież cię nikt nie trzyma! Znajdź faceta który będzie wart ciebie:)

Gość ostatni moheranin
za grzechy trzeba płacić własnym cierpieniem i dlatego sex przedslubem jest grzechem a ślub bóg stworzył dla kobiet dla ochrony przed mężczyznami

Gość gwałce choomiki
hahahahahah :D:D:D::D

Gość do ogółu od szczegółu
heh