Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakwykształcenia-a-dobrapraca

Wkurzona jestem na tego typu ludzi ktorzy nie maja wyksztalcenia

Polecane posty

Gość brakwykształcenia-a-dobrapraca

maja ogolniak bez matury lub technikum gdzie nie zdali ani matury ani nawet tytulu technika nie otrzymali a maja dobre i cieple posadki. Kolezanka - recepcjonistka w hotelu druga kolezanka - staz w urzedzie gminy (i teraz praca w innym biurze) Trzeci kolega praca w salonie play Czwarty kolega praca jako przedstawiciel handlowy Piaty kolega praca w biurze u znajomych rodziny i na kierowniczym stanowisku inne kolezanki pracuja w bankach Po prostu wkurza mnie ze ludzie bez wyksztalcenia zdobywaja prace. Wkurza mnie to takze ze osoby po studiach nie moga tej pracy znalezc a ze srednim wyksztalceniem dostaja pracy po znajomosci lub ci ktorzy ukonczyli zawodowki (fryzjerki,kucharze,murarze, itd) zarabiaja po kilka tysiecy na miesiac.

Gość nie sa naturalne bo sa wypchan
poprcuj w salonie albo jako PH to pogadamy :O

Gość juz jest już jesr
a mnie nie wkurza!! dobra ale czy ciekawa ta praca? ja wole ciekawa:) kreatywną..np nuzy mnie wpisywanie cyferek, ale dochodzenie do sedna rozwiązania juz jest ok.

Gość a mnie wkurza że ludzie
bez umiejętności chcą kasę, tylko dlatego że mają kawałek papieru z adnotacją mgr Rachunek ekonomiczny jest prosty, pracownik przynosi zysk firmie = pracuje, nie przynosi = nie pracuje, nic innego się nie liczy.

ja znam ludzi po studiach,którzy mają mniej do zaoferowania swoją osobą niż Ci z niższym wykształceniem, spróbuj popracować na budowie lub cały dzień przy garach to pogadamy

Gość juz jest już jesr
o z tym sie ie zgodze studia studiom nierówne jedne mgr jak ekonomia pedagikia to faktycznie zero..i ludzie chca kase za nic ale specjalizacje waskie jak inzynier, neurochirurg oj to juz mgr duzo znaczy i zerem nie jest, bo... na studiach trzeba było krecic głowa a nie spissywac ksiazki jak na humanistyce, wymaga sie tam myslenia! jesli ten z mgr nic nie wie to ten bez mgr tymbardziej..takie czasy- olewcze..

Gość mam zawodówkę - kucharstwo
wiesz co robię ? obieram kartofle 50 kg dziennie myje i dźwigam ciężkie gary rozdaje obiad rozwydrzonym dzieciakom myję umorusana jadalnię, i zarabiam 890 zł i tak całe dnie więc nie pierdoool że po zawodówce ma się posadki w wakacje też gotujemy bo "akcja lato dla głodnych dzieci " idź na kuchnię zobacz jak miło gorąco jak hoooj zemdleć idzie a ręce i kręgoslup odmawia posłuszeństwa

ja też wiem co znaczy ciężka praca fizyczna,nikomu nie zazdroszczę ciężko zarobionych pieniędzy